Ale jeślibtak, to nic się nie stałoten chyba bardziej mi się podoba
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Ale jeślibtak, to nic się nie stałoten chyba bardziej mi się podoba
Ale ten jest dostępny?
to poproszębardzo mi się podoba
Ale to może nawet dobrze się stało![]()
Przepiękny ten ostatni printchoć generalnie to co jeden to ładniejszy. Niestety / na szczęscie
mam wystarczająco dużo spódnic, bo na pewno bym się skusila... może za rok, tymczasem tak bardzo mnie ciągnie żeby coś uszyć że zaczynam widzieć jakieś szanse na własną skromną twórczość dla siebie.
Karo -Cieszę się, że Ci się podoba. Życzę powodzenia z szyciemPochwal się efektem!
Ja na tapecie mam kolejną asymetryczną spódnicę, połączenie kolorów bardzo mi się podoba i obawiam się, że spódnica znów trafi do mnie. A ileż można miećno ale jak szyję to, co bym chętnie kupiła w sklepie, gdybym coś takiego znalazła, to co zrobić
To dobrze w takim razie
![]()
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Muza masz jakies gotowe meskie maseczki?
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Przyszedł material, który Wam proponowałam. Mamusiu, na żywo jeszcze ładniejszy! Dostałam też próbki innych wzorów popelin - jakie śliczne! Na zdjęciu tak ładnie mi nie wyglądały, a może kogoś skuszę na coś? BOSKIE! Na spódnice rozkloszowane będzie odealne.
Na koniec dnia - spódniczka asymetryczna wg mojego pomysłu, co do kolorów. Bardzo podoba mi się, jak wyszło! Do wzięcia, rozmiar 38, cena 130 zł. Zdjęcia lepsze jutro, dzisiaj na szybko takie:
![]()
Takie drobiazgi :
Muza, a pokażesz jaki fason rozkloszowanej spódnicy możesz uszyć z tych materiałów? Podoba mi się ta różowa łączka i marzy mi się zestaw spódnic dla mamy i córki![]()
Kornelka 25.03.2015, Józio 16.09.2017
Alicjo, takie, jak ostatnio szyłam. Ja mam taką, córka troszkę inny fason (dziecięca - karczek i guma w pasie, a damska jest marszczona z przodu, pasek z przodu gładki, a kuma szeroką wszyta z tyłu). Ten wzór na żywo jest PRZEFANTASTYCZNYMam kilometry materiałów i niestety nie mogę mieć wszystkiego
inaczej bym sobie zamówiła.
Damska, przykłady :
Tu ta sama z halką:
Dla magdy-z-numerkami dla Magdy i córki :
Tu ta dziecięca z karczkiem, jaką ma moje dziecko :
Ostatnio edytowane przez muzakate ; 25-06-2020 o 11:26
Czyli ona nie ma zamka, tylko gumę? Super, bo moja córka nie toleruje zamków w spódnicach.
Pomierzę nas w pasie i napiszę Ci jutro na priv zamówienie.
Kornelka 25.03.2015, Józio 16.09.2017
Super, zapraszam!
Podaj proszę długość, obwód pasa i bioder.
Ten różowy w kwiatuszki - upewniam się![]()
Z cudownego materiału powstały dwie spódnice. Wyszły cudnie, moim skromnym (sic!) zdaniem.
Krótsza :
Z halką:
Dłuższa :
Z halką :
@AlicjaR - przyszedł material na spódnice dla Ciebie i córki. Jest prześliczny! Teraz jestem wyjechana (patrz wątek "co masz dziś na sobie..."), ale jak tylko wrócę, mogę szyć.
Ostatnio edytowane przez muzakate ; 30-06-2020 o 14:44
Faktycznie pięknie wyszły.
Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1