A czy ona się zwężą do dołu czy to tylko złudzenie optyczne?
A czy ona się zwężą do dołu czy to tylko złudzenie optyczne?
"Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak
Marysiu, super Ci pasuje! Cieszę się, że krój ok.
Franada - tak, ona zwęża się do dołu i jednocześnie zachodzi nieco w talii na tył +nie wiem czy dobrze widać na zdjęciu. W każdym razie moim zdaniem ładnie podkreśla kobiece kształty i wysmukla, dzięki poprzecznym cięciom.
Zachęcam do zamawiania w tym czasie - mam czasu więcej, chętnie go wykorzystam. Wysyłka paczkomatem uważam, że jest bezpieczna, ale mogę też wysłać z opóźnieniem, po czasie odosobnienia wszystkich.
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Ta też jest super! Już nie wiem, która bardziej mi się podoba![]()
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Mamomario obie świetne, ta pierwsza wydaje się idealna do Twojej figury. Ta druga najlepiej chyba będzie wyglądać z krótkim rękawem i letnimi sandałkami albo trampkami![]()
Pewnie tak, ale nie mogłam tak długo czekać![]()
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Maryś - superbyle do lata!
Nie mam teraz nic do szycia - może ktoś się skusi? Zapraszam!
Tymczasem pokażę komplet dla siostrzyczek.Poza tym oferuję opaski turbaniki - komu, komu? 25 zl/sztuka. To raczej dla dziewczynek, ale mamą z córką razem wyglądać będą uroczo
![]()
Ostatnio edytowane przez muzakate ; 11-05-2020 o 23:50
Ślicznie razem wyglądacie
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
synek lato 2008synek wiosna 2011
Muzo, cudnie wyglądacie!
A skoro nie ma kolejek to ja bym byla chętna na spodnicę ołówkową, taką bardzo basic, czyli gładka, najlepiej coś granatowego bądź jeans, masz taką dresówkę?
Szaleństwo - idą do mnie zamówione przed koronavirusem metry przepieknego materiału w liski i sowy, jaki pokazywała oststnio na sobie Mamamaria. Dziewczyny, które chciały kiecki z tego wzoru - potwierdźcie mi proszę! A jeśli ktoś jeszcze chętny dajcie znać - kupiłam tego dość sporo...
A da się z tego coś dla dziewczynki wyczarować? Tak na 110-116?
Ostatnio edytowane przez katarinqa ; 24-03-2020 o 11:47
Kuba 01.03.2013
Fajna taka sukienka, w sumie każdy z tych modeli mi się podoba. Starczy tego materiału na sukienkę 128? (Cały czas pamiętam o mojej spódnicy, w końcu coś wybiorę)
Muzo a ten material to się gniecie mocno? bo z tego co kojarzę to nie jest dzianina tylko tkanina bawełniana?
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
Mam, mam - zamówiłam 4m, a w domu mam jeszcze trochęTakże póki co swobodnie starczy na kilka rzeczy. To jest bawełna. Nie gniecie się jak len na przykład, ale całkiem niegniotny też nie jest. Według mnie nie jest jakoś wyjątkowo uciążliwy w używaniu. To tkanina ubraniowa, więc jest dostosowana do codziennego noszenia
Może @Mamamaria się wypowie co do gniotliwości?
Ta sukienka wygląda fajnie. A może bardziej jakaś tunika do legginsów. Ja bym to chciała dla miłośniczki lisów która niekoniecznie jest miłośniczką sukienek![]()
Kuba 01.03.2013