Ach, jaka szkoda, że nie wiedziałam, że szyjesz takie...
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Ach, jaka szkoda, że nie wiedziałam, że szyjesz takie...
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
To w zasadzie dla pań, które uczą moje dzieciMarysiu, ja wszystko szyję. No, może poza odzieżą skórzaną
. Także jakbyś kiedyś jeszcze chciała, to pytaj wcześniej!
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Jutro będę kończyć zamówienie dla Kiamary.
Dziś przyszły materialy - zapas kredek (@ane) dinozaury @kiamara @tinuviel (napiszecie co byście chciały z tego? Tinuviel - kominiarki, wiem. Pytanie bardziej do kiamary ) Wzór ma od spodu przyjemny meszek, nada się na bluzę, spodnie. Niestety tego drugiego wzoru z dinozaurami I pojazdami już nie było. I przyszły jeszcze planety dla @AlicjaR. Planety są cudne! Zakochałam się. A w dinozaurach mój syn
![]()
Planety ekstra!
2007, 2009, 2016
Wow zamarzyła mi się spódnica astetryczna tylko nie wiem jaką wybrać, ta kosmiczna była super, ale nie wiem czy da się ukraść pomysł
chcę ustawić się w kolejce
W przyszłym tygodniu wyjeżdżam z M na mały urlop - Kiamaro - chciałabym wcześniej wysłać do Ciebie paczuszkę, także napisz proszę jeśli coś jeszcze chcesz I cokończyć będę pewnie w weekend, bo w piątek, który przeznaczam na szycie mam uroczyste otwarcie szkoły, w której pracuję... Siwych włosów mi to przysparza. Nie lubię jak coś nie jest zgodnie z moim planem
Nie zdążyłam uszyć drugich spodni, ale to w zasadzie rach ciach, ciach. Czapy dla Ciebie też jeszcze nie mam, bo byłam przekonana, że leży uszyta, ale w tym rozmiarze akurat nie ma.
A poniżej spodnie, bluza w koty i komplet czapa+komin ze stoperem oraz czapa dla @Araminta jesci jeszcze chceszjeśli nie-będzie do wzięcia.
Ja reflektuję na tę czapkę. Będziemy z córką miały takie same![]()
Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1
@kiamara - dzisiaj udało mi się skończyć!
Spodnie w dinozaury. Niestety kieszenie wpuszczane, a nie nassyte, bo krój nie pozwolił. I czapeczkę w dziury dla Ciebie:
Dla Chętnych przypominam, że szyję takie spódnice. Szeroka rozmiarówka
Kilka do wzięcia w promocyjnych cenach. Mogę wysłać paczkomatem do poniedziałku, potem dopiero od piątku.
Spódnice ołówkowe. Różowa I kaktusów a rozm. 40 (biodra 104, pas z gumą do ok 84). Jeansowa I arbuzowa to 38 (Pas do ok 80, biodra 100). Ale spódnice są z dresówki z pętelką, są więc elastyczne. Cena 85 zł.
Spódnica z półkoła, długość 55cm, obwód pasa do dopasowania. Ok. 70-80cm. Cena 100 zł :
Komplet mama córka, Rozmiary 38+122
Cena za Komplet 200zl
Podoba mi się ta dżinsowa ołówkowa, ale ona chyba długa bardzo? Ile ma długości?
Wyjeżdżam na kilka dni... Mały urlop od codzienności i od dzieci właściwie też. Przed wyjazdem wrzucam zapowiedź - na razie szyłam dla siebie. Sukienka w rozmiarze s/m lub l/XL. Przyznam, że dla mnie skroilam krótszą i chyba doszyję listę ściągaczową, aby nieco przedłużyć, bo jednak nieco za krótka, choć chyba źle nie wygląda.
Bardzo wdzięczny model - można uszyć z jerseyu lub, jak w tym przypadku, z ciepłej dresówki. I uważam, że uniwersalna. Przyznam, że inspirowalam się meganką, choć na żywo nigdy nie widziałam![]()