Muzo które czapki będą dobre na większe głowy? tak 54 chłopiec i 58 kobieta.
Muzo które czapki będą dobre na większe głowy? tak 54 chłopiec i 58 kobieta.
Antoni III.2013i Magda VI.2015
Damska - na pewno w paski jedne i drugie, w rowery z fuksją lub jeansowym od spodu, z dzianiny prążkowanej (z wywiniętym brzegiem)
Chłopacka - klocki, rowery, chyba dinozaury, zebry, w Szturmowców z Gwiezdnych Wojen, w płyty analogowe
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
@habibti - na głowę 54/56 tak około. Zmierz najlepiej
W ogóle - robiłam zdjęcia na biurku z linijką, żeby nie sięgać 100 razy do mierzenia wszystkich czapekChętnie podpowiem na jaką głowę dana czapa - ale można przyjąć, że czapka jest o kilka cm (2-4cm) węższa niż obwód głowy. Więc jeśli na linijce widać 26 (czyli obwód czapki 52cm),to będzie pasować na głowę o obwodzie 54/56
![]()
Już ogarniamdzięki za podpowiedź
Chciałabym tąn https://photos.google.com/share/AF1Q...tjVkNlR3BlWjhR i tą https://photos.google.com/share/AF1Q...tjVkNlR3BlWjhR
Ostatnio edytowane przez lina ; 30-12-2019 o 22:45
Antoni III.2013i Magda VI.2015
@habibti - Ciebie przeoczyłam w kolejce. Czy chcesz coś, poza kominem? Nie trzeba brać kompletu
Dla Tinuviel mam otwarte zamówienie, reszta się nie głosi, poza osobami, które są dalej w kolejce. Jako, że mam panele z kotami, będę szyć dla Mamymarii, choć w kolejce jest na końcu. A dalej proponuję szycie wg kolejności w kolejce. Czyli
@Araminta
@abigeal
@Karo.
Podejrzewam, że kilka osób nie widziało posta i jeszcze się zgłosząale póki co tak planuję pracę. Już zacieram łapki
![]()
Aha, zapomniałam, że obiecałam futrzaka na Obaga dla @Gabriela1999 więc jak zamówię materiał, też będę szyć. Czy o kimś zapomniałam? Piszcie, please!
Jeśli będę miała materiały i wszystko dogadane, to biorę się do szycia. A tymczasem siadam do maszyny i szyję gacioszki dla moich dzieci i organizerek do Obaga
W ciągu dnia porobię też zdjęcia nerek. Mam jedną nadprogramowa, której nigdzie nie pokazywałam - szyłam 2dla Wrześniowej na wymiankę świąteczną I nie mogłam się zdecydować na materiał. Piękne kupiłam na te okazję![]()
@muzakate a możesz wrzucić zdjęcie tego organizera na spinki i opaski?
Nie dodane czapy z mini kominami. Te czapy z kominami po 45 zł za komplet
I nerki :
Muza a ta w kwiaty nerka jakie ma wymiary mniej wiecej? Albo co pomieści? A jaka masz nadprogramową? Ta wrześniowej z wymianki widzialam w galeri i piekna![]()
Właśnie ta kwiatowakupiłam 2 materiały - ten kwiatowy oraz w trójkąty i Wrześniowej wybrałam w końcu trójkąty. Materiały oba jeszcze mam, jakby co! Zaraz zrobię zdjęcia, co mieści ta nerka. A nawet filmik. Nerki są w dwóch rozmiarach - ta kwiatowa jest "duża", a pozostałe są małe, dziecięce. Nie jest ogromna, ale co trzeba, to mieści.
Mój pierwszy filmik tutaj
https://photos.app.goo.gl/Ht3ztKruhxiVbEHp8
Czy mogę zarezerwować obie nerki z Krecikiem? Muszę zapytać syna którą by chciałjedna ma pasek niebieski a druga czerwony czy różowy?
Dzieki za filmik. Teraz mysle czy rzeczywiscie potrzebuje nerkęjest taka piekna ze przez ten materiał mysle czy bede używać taka nerkę. moge do wieczora dac Ci znac?