Pokaż wyniki od 1 do 20 z 46

Wątek: Byliśmy atrakcją turystyczną

Mieszany widok

Chustofanka Awatar magi104
    Miejscowość
    Tychy

Domyślnie Byliśmy atrakcją turystyczną

Pojechaliśmy sobie na jeden dzień do Wisły połazić po górach; z dziesięciomiesięczną Igą w chuście zdobyliśmy Baranią Górę
    Ponieważ pogoda była niepewna, więc zeby móc szybko zarzucić kurtki w razie deszczu, początkowo niosłam ją w kieszonce:

Po krótkim postoju na trasie gwałtownie się pogorszyła pogoda, więc na szybko się motałam i zakładaliśmy kurtki; ponieważ Iga w pewnym momencie zasnęła, nie mogłam jej podciągnąć poziomego panela na główkę, tak jak zwykle to robię, gdy zasypia, więc spała w dziwnej pozycji (nie było jej chyba niewygodnie, bo jak na nią to baardzo długo spała) i była nieświadoma faktu zdobycia szczytu tonącego w chmurach (ta różowa kukiełka w moich ramionach to śpiąca Iga):

Po wizycie w schronisku uznaliśmy, że pogoda się poprawiła i wrzucamy mała na plecy; plecaczek super sprawa, wiązaliśmy go pierwszy raz, czy się nam udało???

Nie mamy niestety zdjęć sprzed drzemki, bo Iga rzecz jasna nie omieszkała zasnąć :

Byliśmy jedyni z taką małą turystką, no i jedyni zachustowani, co wzbudziło ogromne zainteresowanie: ludzie nam zdjęcia robili Mogłam w sumie kase od nich pobierać, nie?? Byłoby na drogi obiad w schronisku, hehehhe
    Ostatnio edytowane przez magi104 ; 05-07-2009 o 23:54

Chustoholiczka Awatar Liv
    Miejscowość
    Wieś zwana Warszawą, zielone Powiśle

Domyślnie

ale dzielny śpioch! Wasza chusta pięknie się komponuje z okolicznościami przyrody
    Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)

Pochłonęło mnie życie,
    więc w wirtualnym niebycie
    pozostaję do odwołania.

Chustomanka Awatar sowa_m
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

piękne zdjęcia. jak wam sie kije sprawują przy noszeniu w chuście?ja muszę przyznać, ze parę razy na szlakach uratowaly mi tyłek tylko mamy jeden problem mala mi je zabiera i chodzi sama z kijami do zdjęć się przyzwyczaiłam, nawet i bez chusty nam robią, jakoś tak przyciągamy ludzi. a mała nauczyla się pozować i przsyla piękne uśmiechy, kiedy ją fotografują.

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

piękna fotorelacja
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustomanka Awatar jana
    Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

też mi się podobają fotki i papryczka cudna i plecaczek mistrzowski

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Super
    My za tydzień jedziemy do Grzybowa i oczywiście bierzemy chustę, pewnie tez będziemy sensacją
    A wczoraj widziałam dziecko w wisiadelku jakimś lipnym przodem do świata
    i to mój mąż zauważył aż mi szkoda było tego maluszka.

Miejscowość
    Tychy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jana Zobacz posta
    też mi się podobają fotki i papryczka cudna i plecaczek mistrzowski
    No właśnie nie byliśmy pewni, czy dziecię ma na takiej wysokości siedzieć
    Dobrze jest???
    To było nasze pierwsze wiązanie poprawione (bo najpierw źle dociągnęliśmy), a nie mieliśmy ze sobą instrukcji, żeby porównać...
    Najbardziej rozłożył nas ten węzeł z przodu, baaardzo się mojemu mężowi spodobało to, co zrobił z moim biustem

Miejscowość
    Tychy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sowa_m Zobacz posta
    piękne zdjęcia. jak wam sie kije sprawują przy noszeniu w chuście?ja muszę przyznać, ze parę razy na szlakach uratowaly mi tyłek tylko mamy jeden problem mala mi je zabiera i chodzi sama z kijami do zdjęć się przyzwyczaiłam, nawet i bez chusty nam robią, jakoś tak przyciągamy ludzi. a mała nauczyla się pozować i przsyla piękne uśmiechy, kiedy ją fotografują.
    Kijki są baardzo pomocne przy noszeniu, choć przy schodzeniu, gdy niosłam Igę na plecach, nie używałam ich, co zresztą widać na zdjęciu; ale szliśmy taką drogą, że nie było takiej potrzeby. Iga oczywiście była bardzo zaintrygowana kijami i przez część drogi musiała koniecznie jeden trzymać

Domyślnie

Rewelacyjnie wyszlyscie na tych zdjeciach. Pozazdroscilam tych gor!

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Talking

super fotorelacja super wypraw
    dla dzielnej malej turystki i mamuski oczywiscie

Uprawnienia umieszczania postów