Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Wątek: Otulacze Bambinex one size - proszę o opinie

Mieszany widok

Chustofanka Awatar herbal2
    Miejscowość
    Kraków / Frankfurt nad Menem

Domyślnie Otulacze Bambinex one size - proszę o opinie

Chcę zamówić na próbę, zastanawiam się jednak czy nie będą wielkie na pupie 2 miesięcznej dzidzi? No i jak się sprawują, będę wdzięczna za opinie.
    Cztery Aniołki w Niebie.

30 kwietnia 2009 - Julka, nasze wytęsknione szczęście

Jeżeli wierzysz, że pływanie wyszczupla to zobacz jak wieloryb wygląda.(Tytus de Zoo)

Chustofanka Awatar AgaPe
    Miejscowość
    Racibórz/ Mikołów

Domyślnie

Ja mam i używam na pupie miesięcznej Lu. Zaczęłam, jak miała jakieś 2 tygodnie - sprawdzają się świetnie! Mimo, że patrzyłam na to dość sceptycznie
    "Wszystko trzeba odkryć samemu. I również przejść przez to zupełnie samemu". [Too-tiki]

Mój świat mieści się w moich ramionach.

Chustofanka Awatar AgaPe
    Miejscowość
    Racibórz/ Mikołów

Domyślnie

A przy okazji - Twoje szczęście jest dokładnie o miesiąc starsze od naszego
    "Wszystko trzeba odkryć samemu. I również przejść przez to zupełnie samemu". [Too-tiki]

Mój świat mieści się w moich ramionach.

mamru
    Guest

Domyślnie

zgadzam się z AgaPe! Super leżą na małej dupince, jak i na dwulatkowej pupce i migusiem schną! Szybciej niż pul imse vimse. Aaaa no i fajna cena jak za otulacz one size

Chustofanka Awatar herbal2
    Miejscowość
    Kraków / Frankfurt nad Menem

Domyślnie

Dziewczyny, super, że napisałyście, w takim razie zamawiam. Oprócz tego myślę o jakiejś wełence, np gatkach Storchenkinder, czy to też dobry wybór? Z tego co czytałam, to bardzo chwalona rzecz
    Cztery Aniołki w Niebie.

30 kwietnia 2009 - Julka, nasze wytęsknione szczęście

Jeżeli wierzysz, że pływanie wyszczupla to zobacz jak wieloryb wygląda.(Tytus de Zoo)

mamru
    Guest

Domyślnie

storcheny bardzo chwalone! Polecam! Mam dużo lepsze niż disana, ale to poczytasz tu: http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=13136

Chustomanka Awatar Pasiata
    Miejscowość
    Kraków/ Bochnia

Domyślnie

Ja też mam Bambinexy - Tosia ma dużą pupę ośmiomiesięczniaka i leżą świetnie. No i wygląda na to, że jeszcze nam dobrą chwilę posłużą. Schną rzeczywiście rewelacyjnie. Jak dla mnie inwestycja lepsza niż IV.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
    Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011

Chustofanka
    Miejscowość
    okolice Wadowic

Domyślnie

Co do rozmiaru to pasuje zarówno dla miesięcznej jak i dwuletniej córki (13 kg) z tym że dla starszej to jedynie z jakaś cienką pieluchą np z tetrówką pasuje, formowana się nie zmieści
    Nie przecieka ale szybko wilgotnieje. Moje obawy odnośnie tego otulacza dotyczą rzepów - jakieś takie grube i obawiam się ze dla siedzącego niemowlaka mogą być niewygodne dla leżącej jest OK i dla biegającej tez OK. Nie wiem jak trwałość rzepów - czy naprawdę na 2 lata wystarczą
    Mama Anieli- 8 lipca 2007 i Antosi - 15 sierpnia 2009

Domyślnie

odkopałam temat
    mam otulacz bambinex i w zasadzie wolę go od blueberry onesize bo jednak rzepy są dla mnie wygodniejsze niż dziesiątki napów Niestety pul nad rzepem ciągle się wywija i drapie małą w brzuszek - musze go poprawiać często. Jest na to sposób?

Chustonoszka
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

bardzo dobry otulacz, na 2 miesiecznej dzidzi jest ok

szczęśliwa podwojna chustomamka, na dodatek nosimy się w pieluszkach wielo

Uprawnienia umieszczania postów