Chcę zamówić na próbę, zastanawiam się jednak czy nie będą wielkie na pupie 2 miesięcznej dzidzi? No i jak się sprawują, będę wdzięczna za opinie.
Chcę zamówić na próbę, zastanawiam się jednak czy nie będą wielkie na pupie 2 miesięcznej dzidzi? No i jak się sprawują, będę wdzięczna za opinie.
30 kwietnia 2009 - Julka, nasze wytęsknione szczęścieCztery Aniołki w Niebie.
Jeżeli wierzysz, że pływanie wyszczupla to zobacz jak wieloryb wygląda.(Tytus de Zoo)
Ja mam i używam na pupie miesięcznej Lu. Zaczęłam, jak miała jakieś 2 tygodnie - sprawdzają się świetnie! Mimo, że patrzyłam na to dość sceptycznie![]()
"Wszystko trzeba odkryć samemu. I również przejść przez to zupełnie samemu". [Too-tiki]
Mój świat mieści się w moich ramionach.
A przy okazji - Twoje szczęście jest dokładnie o miesiąc starsze od naszego![]()
"Wszystko trzeba odkryć samemu. I również przejść przez to zupełnie samemu". [Too-tiki]
Mój świat mieści się w moich ramionach.
zgadzam się z AgaPe! Super leżą na małej dupince, jak i na dwulatkowej pupcei migusiem schną! Szybciej niż pul imse vimse. Aaaa no i fajna cena jak za otulacz one size
![]()
Dziewczyny, super, że napisałyście, w takim razie zamawiam. Oprócz tego myślę o jakiejś wełence, np gatkach Storchenkinder, czy to też dobry wybór? Z tego co czytałam, to bardzo chwalona rzecz![]()
30 kwietnia 2009 - Julka, nasze wytęsknione szczęścieCztery Aniołki w Niebie.
Jeżeli wierzysz, że pływanie wyszczupla to zobacz jak wieloryb wygląda.(Tytus de Zoo)
storcheny bardzo chwalone! Polecam! Mamdużo lepsze niż disana, ale to poczytasz tu: http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=13136
Ja też mam Bambinexy - Tosia ma dużą pupę ośmiomiesięczniaka i leżą świetnie. No i wygląda na to, że jeszcze nam dobrą chwilę posłużą. Schną rzeczywiście rewelacyjnie. Jak dla mnie inwestycja lepsza niż IV.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011
Co do rozmiaru to pasuje zarówno dla miesięcznej jak i dwuletniej córki (13 kg) z tym że dla starszej to jedynie z jakaś cienką pieluchą np z tetrówką pasuje, formowana się nie zmieści![]()
Nie przecieka ale szybko wilgotnieje. Moje obawy odnośnie tego otulacza dotyczą rzepów - jakieś takie grube i obawiam się ze dla siedzącego niemowlaka mogą być niewygodnedla leżącej jest OK i dla biegającej tez OK. Nie wiem jak trwałość rzepów - czy naprawdę na 2 lata wystarczą
Mama Anieli- 8 lipca 2007 i Antosi - 15 sierpnia 2009
odkopałam temat
mam otulacz bambinex i w zasadzie wolę go od blueberry onesize bo jednak rzepy są dla mnie wygodniejsze niż dziesiątki napówNiestety pul nad rzepem ciągle się wywija i drapie małą w brzuszek - musze go poprawiać często. Jest na to sposób?