Pokaż wyniki od 1 do 20 z 36

Wątek: Punkty reputacji - lajki

Mieszany widok

Chustopaleozoik Awatar zulam

Domyślnie

Ale nie są. My w ogóle mamy to forum ciut nielegalnie od zamierzchłych czasów, jeszcze przed Sakahet, hasła zgubiły sie do obsługi platformy. Np próbowałam dodać emotikony i nie dało rady. Serwer i domenę to już ogarniamy na bieżąco ale samo narzędzie jest niekoniecznie aktualne. Może zgłębię temat zmiany platformy ale jeśli się ktoś zna to chętnie przyjmę dobre rady.

ChustoTata Awatar Jasiek
    Miejscowość
    pod Warszawą

Domyślnie

A jakie było pytanie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jasiek Zobacz posta
    A jakie było pytanie?

Czy mozna zrobić opcję "like" za posta, jak na twarzoksiążce
    - w komputerowej wersji forum
    - w mobilnej wersji forum
    - w taptalkowej wersji forum.

ChustoTata Awatar Jasiek
    Miejscowość
    pod Warszawą

Domyślnie

A jest konsensus że chcemy? [ja tam uważam że ma sens, korzystam z innego forum które to robi - choć oni upgradeowali się do czegoś innego niedawno]
    Jak tak to kiedyś popatrzę (nie obiecuję żadnych terminów) czy się da.

Już nie pamiętam na czym utknęliśmy w kwestii licencji na vBulletin.

Chustodinozaur Awatar Anyczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zulam Zobacz posta
    Ale nie są. My w ogóle mamy to forum ciut nielegalnie od zamierzchłych czasów, jeszcze przed Sakahet, hasła zgubiły sie do obsługi platformy. .
    A co się w ogóle dzieje z właścicielką naszego forum, bo czyz nie jest nią wciąż kornflejka...? Czy też może zulam niepostrzeżenie została i głównym adminem, i właścicielem, a mi to umkneło?) Wiecie, ja myślę, ze my to w ogóle taki dinozaur jestesmy, że czapki z glów. Jak komuś opowiadam o forum, to młodszym muszę wyjasnić, że wiecie, przed fb były takie miejsca w necie, które nazywały się fora...

ChustoTata Awatar Jasiek
    Miejscowość
    pod Warszawą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anyczka Zobacz posta
    A co się w ogóle dzieje z właścicielką naszego forum, bo czyz nie jest nią wciąż kornflejka...?
    Chyba ma się dobrze. Przesyła mi regularnie korespondencje techniczną dot. forum - jeśli taka się pojawia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jasiek Zobacz posta
    A jest konsensus że chcemy? [ja tam uważam że ma sens, korzystam z innego forum które to robi - choć oni upgradeowali się do czegoś innego niedawno]
    Jak tak to kiedyś popatrzę (nie obiecuję żadnych terminów) czy się da.

Już nie pamiętam na czym utknęliśmy w kwestii licencji na vBulletin.
    Na niczym, zgubiły się.
    Jak masz zasoby czasowe możemy przemyśleć przejście na inną platformę, jeśli ma taki układ jak tu, a daje więcej możliwości np można łatwiej wgrać zdjęcia. Ale musi mieć multicytaty

Cytat Zamieszczone przez Anyczka Zobacz posta
    A co się w ogóle dzieje z właścicielką naszego forum, bo czyz nie jest nią wciąż kornflejka...? Czy też może zulam niepostrzeżenie została i głównym adminem, i właścicielem, a mi to umkneło?) Wiecie, ja myślę, ze my to w ogóle taki dinozaur jestesmy, że czapki z glów. Jak komuś opowiadam o forum, to młodszym muszę wyjasnić, że wiecie, przed fb były takie miejsca w necie, które nazywały się fora...
    Kornflejka jest właścicielem, ja głównym adminem, Jasiek głównym technicznym, konto forumowe ma dwóch właścicieli i wszystko hula.