Pokaż wyniki od 1 do 20 z 36

Wątek: Punkty reputacji - lajki

Mieszany widok

ChustoTata Awatar Jasiek
    Miejscowość
    pod Warszawą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nika023 Zobacz posta
    Po aktualizacji mam jakieś kiny. Czycto są takie tapatalkowe reputy? Ktoś wie o co chodzi z nimi? Dostaję za założenie wątku, odpowiedź, mogę dać czyjemuś postowi, bez sensu.
    A co do reputow, to tych tutaj nie miałam okazji poznać, ale na wch są i były używane (przy większej aktywności forumowej) i całkiem spoko to było.
    Nic o kinach nie wiem, ale to może być że to jakieś wewnątrz-Tapatalkowe ustrojstwo.

W 'Like'-ach (vs Reputy) podoba mi się to, że - jak pisze muzakate - mogą zastąpić posty typu "Ale fajnie", czy "Popieram". Czyli bardziej dotyczą danej wypowiedzi niż osoby jako takiej.

Chustoholiczka Awatar nika023
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jasiek Zobacz posta
    Nic o kinach nie wiem, ale to może być że to jakieś wewnątrz-Tapatalkowe ustrojstwo.

W 'Like'-ach (vs Reputy) podoba mi się to, że - jak pisze muzakate - mogą zastąpić posty typu "Ale fajnie", czy "Popieram". Czyli bardziej dotyczą danej wypowiedzi niż osoby jako takiej.
    Też myślę że to od tt.
    Dla mnie reputy też są fajne w sytuacji, gdy podczytuję z doskoku jakąś żwawą dyskusję i jak już mam czas żeby odpisać, to wątek jest 10 stron dalej, już zupełnie o czym innym. I się wbijam ze swoim postem, który wraca do zagadnienia, o którym już wszyscy wszystko powiedzieli a tak to bym reputnęła, dodała komentarz ewentualnie

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
    Marcysia '13 Janka '18