Pamiętam jak Cię Anyczka anosnsowałaSerdecznie witamy, u nas jak w rodzinie
![]()
Cześć dziewczyny![]()
Miło mi dołączyć do Waszego gronaI dziękuje za zapowiedź
![]()
To co ... kilka słów o mnie na początek?
Jak to się zaczęło? Zupełnie zwyczajnie... nasłuchałam się samych dobrych rzeczy o forum, o atmosferze tu panującej, o zaangażowaniu, o wzajemnym wspieraniu się i tak dalej... długo by wymieniać
Od 15 tygodni jestem szczęśliwą przyszłą mamą która nie raz nie dwa łapała chwile zwątpienia bo jak się okazuje ciąża to niestety nie sielanka mlekiem i miodem płynąca... przynajmniej dla mnie- ale jestem typem wrażliwca z bardzo... BARDZO niskim progiem bólu stąd pewnie moje odczuciaMam ogromne wsparcie we wspaniałym Mężu i rodzinie zarówno z mojej strony jak i strony Mężulka więc nie mogę narzekać, a przynajmniej nie powinnam
![]()
Dlaczego akuratnie teraz zapisuje się do Waszego / Naszego forum? A to dlatego, że powoli mam więcej czasu, jeszcze kilka tygodni i będę mogła odsapnąć od pracy i zająć się wiciem gniazdka dla małego Tymka, który z początkiem września przyjdzie na świat![]()
Kim jestem?
Spełnioną kobietą, która cieszy się ciepłem domowego ogniska![]()
Uwielbiam koty (co dziwne bo zawsze miałam psa), dobre jedzenie... dużo dobrego jedzenia![]()
Zakochana jestem w górach, wędrówkach, wyprawach rowerowych. Jestem fanką spędzania czasu daleko od zgiełku miasta na które jestem skazana na co dzień![]()
Mam swoją małą Nibylandię w Karkonoszach i do niej wracam.. przynajmniej raz w roku- też mają tam dobre jedzenie i dzikiego górskiego kota
![]()
![]()
Kiedyś trochę szyłam, teraz zapał opadł i maszyna się kurzy... może wy mnie zmotywujecie![]()
Tutaj też znajdziecie trochę mnie![]()
https://www.facebook.com/PracowniaCiociPoldzi/
Pozdrawiam i do napisania![]()