Pokaż wyniki od 1 do 20 z 26

Wątek: Co pomiędzy chustą a ergonomikiem? Dla półroczniaka sporego

Widok wÄ…tkowy

Chustoholiczka Awatar MiodowaKropelka
    Miejscowość
    Głogów

Domyślnie

Ja zasugerowalam się artykułami Patrycji na jej blogu chustodzieciaki
    Wybralam storchenwiege, myślę że dobrą opcją jest też fidella, akurat nowa za droga dla mnie, używane i nowe w promo na limango widzialam tylko rozmiar baby.
    W storczu wiazesz pasy naramienne pod pupcia jak w mt, fidella jest klamrowa ale ma tez do wyboru klamerki niżej, zeby nie spłaszczyć pleckow u mlodszych dzieci.
    Kavka ma też tę opcję. Czyli dwie pary klamerek, na wysokosci plecków i przy pasie biodrowym.
    Jesli masz czas przed podróżą, zamów moze z wypożyczalni i zobacz co Wam podpasuje albo w ogole wypożycz na wyjazd jeśli chcesz się wstrzymac z zakupem.
    Jestem zapisana na testy nosidla 3w1 Hanimatula. Tam tez można wpinac klamry przy pasie biodrowym, mozna go tez wyjac i nosic jak onbuhimo albo z wywijanym pasem biodrowym (jak coccolare, o ktorym tez same peany czytam jak dotąd) Na jedno albo drugie sie skuszę. Hanimatula kusi, bo w cenie jest i podwijany pas i usztywniany gdyby mialo to ciężar lepiej rozkladac. Ale w ciemno zamawiać nie będę bez mierzenia, nie mialam jeszcze klamrowego i nie wiem czy mi będzie wygodnie a koszt spory. Coccolare do 200 można nawet kupic, więc mam nad czym myslec.
    Ignas w tej chwili spi w storchenwiege naszym. Jedyne co, to kolor na zywo okazal sie bardziej morski niz niebieski i średnio mi pasuje do ubrań mam tez wrazenie, ze 9kg czuję dość już...jestem ciekawa porownania z masywniejszym nosidlem.
    Igi ma pół roku, nie siedzi nie siada wczesniej nosilam go sporadycznie w marsupi.

Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
    Ostatnio edytowane przez MiodowaKropelka ; 20-03-2019 o 11:55

Marta, mama Ani (06.2012) , Ambrożego (11.2014) oraz Ignasia (09.2018)

Podobne wÄ…tki

1. Odpowiedzi: 31
    Ostatni post / autor: 05-06-2014, 18:04
  2. Demotywator z ergonomikiem i jego komentarze
    Przez sabcia w dziale Chustowanie - nasz styl życia
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 31-05-2010, 14:02
  3. pierwsza chusta dla sporego dziecka
    Przez megan w dziale Chusty
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 29-05-2010, 12:27
  4. Pomocy z ergonomikiem.