Jestem jeszcze kompletnie zielona w kwestii "owijania" i czekam właśnie na swojego pierwszego didymosa (paski, bez dodatku wełny). Dzidziuś pojawi się na świecie lada moment - kwestia dniNo i mam pytanie - jak takiego maluszka zabezpieczyć przed zimnem, gdy będziemy wychodzić na spacery? W końcu cała zima przed nami, a wolałabym jednak nie używac wóżka. W co ubrać dzidzię do chusty? No i jak nas oboje zabezpieczyć przed zimnem. Szukam Waszych domowych sposobów, bo niestety na kurtkę dla dwojga to raczej mnie nie stać. Jak sprawdza się polarowa osłonka Hoppendiza i w jakich warunkach można ją stosować?
Będę wdzięczna za wszelkie pomysły i rady![]()

No i mam pytanie - jak takiego maluszka zabezpieczyć przed zimnem, gdy będziemy wychodzić na spacery? W końcu cała zima przed nami, a wolałabym jednak nie używac wóżka. W co ubrać dzidzię do chusty? No i jak nas oboje zabezpieczyć przed zimnem. Szukam Waszych domowych sposobów, bo niestety na kurtkę dla dwojga to raczej mnie nie stać. Jak sprawdza się polarowa osłonka Hoppendiza i w jakich warunkach można ją stosować?

Odpowiedz z cytatem

czterech Aniołków[*][*][*][*] Igora (2013)