dziewczyny, pomóżcie, chcę zorganizować spotkania u mnie w mieście ale nie wiem dokładnie jak to organizacyjnie zrobić. jeśli macie doświadczenie, pomóżcie.
mam lokal, tylko trzeba go dostosować odrobinę.
dziewczyny, pomóżcie, chcę zorganizować spotkania u mnie w mieście ale nie wiem dokładnie jak to organizacyjnie zrobić. jeśli macie doświadczenie, pomóżcie.
mam lokal, tylko trzeba go dostosować odrobinę.
Kubuś - 08.10.2003, Iga - 18.09.2007
"żaden wariat nie jest wariatem jeśli przyjmiemy jego racje"
A ja bym chetnie sie dolaczyla, ale Lublin tak daaaleko. No to chociaz powodzenia chcialam Ci zyczyc!!!
Odezwij się do Monjan - ona jest z Lublinarazem zrobicie
będzie SUper
![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
jak masz lokal to moze zapros ekomame na warsztaty chustowe, moze sie zgodziwywies jakies ogloszenie w przychodnie dla dzieci czy gdzie sie da
moze znajdziesz chetnych
![]()
Franek 07.05.2007 , Ewa i Hania 15.11.2009
LennyLamb - chusty tkane, elastyczne , nosidełka mei-tai i ....
Dwa ssaki w akcji więc jeśli chcesz się ze mną skontaktować podaję maila asia [et] lennylamb.com
a jak chcecie pomoc gadżetowo/ulotkowo/ lekko merytoryczna to zapraszam do Klubumamy juz trochę przejść z salami/ ulotkami i innymi za sobą.. w całej polsce niech głośno o chustach będzie
![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
Zamieszczone przez Aga
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()
Aga, napisałam na pw
Po świętach wielkanocnych ściągam pod Lublin do rodziców na troche, więc mogę z synkiem na takie spotkanko jak się uda gościnnie wpaść
![]()
Moje stwory dwa: Marelek 07.2007 i Pepelek 06.2009
a w sobotę 15 marca już będziesz? to taki wstępny termin pierwszego spotkania, myślę
raczej 29 marca![]()
29 marca może już dam radę![]()
Moje stwory dwa: Marelek 07.2007 i Pepelek 06.2009