Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19

Wątek: W książce mojego syna

Mieszany widok

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nika023 Zobacz posta
    Podpisuję się
    W tym roku, jak temperatura spadła z 35st na 20st w ciągu tygodnia, to chodziłam w wełnianym swetrze i długich spodniach, bo było mi najzwyczajniej zimno
    W ciągu tygodnia?? Przecież w zeszłym tygodniu albo jeszcze tydzień wcześniej w ciągu 24h temperatura spadła o kilkanaście stopni.
    Tak samo przedwczoraj (środa) deszcz i wiatr który był tak dokuczliwy. Myślałam, że mi głowę urwie, a wtorek był cieplutki i bez wiatru.
    W tym tygodniu są takie skoki temperatury i zmiana pogody, że ledwie udaje mi się do godziny 21 wytrzymać, zasypiam na stojąco.
    Wiatr jest na tyle dokuczliwy, że "wywiewa" ciepło z domu. Zimą nie jest tak chłodno jak teraz przy tym wietrze.
    Wystarczy wejść w wątek ubraniowy i zobaczyć jak rano dziewczyny wychodzą ubrane do pracy. A później jest tak gorąco w tym wszystkim i ściągają z siebie.

Chustoholiczka Awatar nika023
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spadłamznieba Zobacz posta
    W ciągu tygodnia?? Przecież w zeszłym tygodniu albo jeszcze tydzień wcześniej w ciągu 24h temperatura spadła o kilkanaście stopni.
    Tak samo przedwczoraj (środa) deszcz i wiatr który był tak dokuczliwy. Myślałam, że mi głowę urwie, a wtorek był cieplutki i bez wiatru.
    W tym tygodniu są takie skoki temperatury i zmiana pogody, że ledwie udaje mi się do godziny 21 wytrzymać, zasypiam na stojąco.
    Wiatr jest na tyle dokuczliwy, że "wywiewa" ciepło z domu. Zimą nie jest tak chłodno jak teraz przy tym wietrze.
    Wystarczy wejść w wątek ubraniowy i zobaczyć jak rano dziewczyny wychodzą ubrane do pracy. A później jest tak gorąco w tym wszystkim i ściągają z siebie.
    No tak, zgadza się. W piątek wieczorem byliśmy u znajomych, wychodzilismy po 22, dziewczyny moje były ubrane na letnio- starsza sukienka z krótkim rękawem, młodsza sam bodziak. Następnego dnia wychodziliśmy w południe z domu w czapkach, polarach i kurtkach
    Marcysia '13 Janka '18

Chustopaleozoik Awatar qqrq5
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Ja 2tygodnie temu w piatek mierzylam spodnie letnie na wyprzedazy, bo bylo 32st a w sobote bylo juz tylko 16st i wyciagalam kurtki
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter