...znowu możemy pokazywać piękne kolory naszych chust zamiast chować je pod kurtkami![]()
Czy życie nie jest piękne?
hehehe, na wielkanoc i ja błysne naszą czerwienią w milówce i w żywcu![]()
pozdrawiam![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
we wrocławiu wczoraj było 20Zamieszczone przez polaquinha
![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
a u nas stale leje... :/ i jest szaro... az sie z domu wychodzic nie chce![]()
u mnie dzisiaj tez plucha;(
Franek 07.05.2007 , Ewa i Hania 15.11.2009
LennyLamb - chusty tkane, elastyczne , nosidełka mei-tai i ....
Dwa ssaki w akcji więc jeśli chcesz się ze mną skontaktować podaję maila asia [et] lennylamb.com
A u nas w Ipswich piekna wiosna, od jakiegos czasu w powietrzu czuc wiosne, jest cieplo i duzo spedzamy czasu na dworze![]()
A w Warszawie lejeja zaraz wychodzę z pracy, parasol w domu - przeciez miała byc wiosna!!!
Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]
Bardzo prosze.... wiosenne troche zdjecie z wczorajszej wycieczki nad morze do FelixstoveTym razem bez najmlodszego dziecka i bez chusty (maly siedzial u taty na plecach, ktory zrobil zdjecie)
![]()
a w Chicago dalej mrozy, dzisiaj jednodniowe ocieplenie, od jutra znowu minusyNiedawno -20 bylo, mam nadzieje,ze sie to wiecej nie powtorzy
Ja tez juz sie nie moge doczekac wiosny, fajnie bedzie wrzucic malego w chuste w ciuchach domowych, bez ubierania czapki, ktorej nie cierpi i kombinezonu, ktory tez zazwyczaj doprowadza go do szalu.![]()
Byle do wiosny![]()
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
A u mnie w ogródku krokusik wyrósł![]()
Co prawda za chwilę go Vigo zeżarł, ale fakt pozostaje faktem.
Nie mogę się doczekać kiedy nie będę musiała się zamartwiać, czy nie za ciepło/nie za lekko ubrałam, czy się nie spoci albo nie udusi pod kurką, albo czy go nie zawieje...
I nie mogę się doczekać, aż będzie na tyle ciepło, że będę w stanie go nakarmić na spacerze, bo to pozwoli nam się wypuścić dalej niż dotychczas![]()
olga strzal w 10karmienie na spacerze to jest to ... mozna wychodzic na calodniowe spacery !!! tez sie nie moge doczekac
![]()
Franek 07.05.2007 , Ewa i Hania 15.11.2009
LennyLamb - chusty tkane, elastyczne , nosidełka mei-tai i ....
Dwa ssaki w akcji więc jeśli chcesz się ze mną skontaktować podaję maila asia [et] lennylamb.com
U nas bylo dzisiaj pieknie,spedzilismy na spacerze od 12 do 17-oj dawno nie wychodzilismy na tak dlugo.....
Az zal do domu bylo isc-ale Filipowi juz w brzuszku burczalo![]()
A u nas bylo dzis pieknie...ech bylismy na spacerze od 12-17 -oj dawno nie wychodzilam na tak dlugo...
Az zal bylo do domku wracac -tylko Filipkowi juz w brzuszku burczalo![]()