a pod Żywcem ktoś będzie od 1-15 sierpnia??
Ja jadę z Chłopakami (Jeleśnia)
a pod Żywcem ktoś będzie od 1-15 sierpnia??
Ja jadę z Chłopakami (Jeleśnia)
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
buuu 15.08 o 9.03 mam pociąg do domu![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
podnosze watek - bylam w nowicy i w ropkach. pare dni temu wrocilam.
nawet jedna chustowa mame widzialam w nowicy (w manonie chyba), ale mowila, ze nie jest z foruma naszego.
robilam sobie spacery obok noicy 21, ale nie mialam odwagi zapytac, czy jest tu ktos z chusty,infoglupio jakos mi bylo.
a w ropkach w swystowym sadzie (OMG - jakie oni tam jedzenie podaja, niebo w gebie!!!) nawet zagadalam do dwoch mam z dziecmi. i jestem niemal pewna ze jedna z nich to chusciara, ze tak powiem. i pieluchy wielo zauwazylam na suszarce. sorry za bycie detektywem, ale tak starsznie chcialam jakas forumke spotkac.
to byl moj pierwszy w beskidzie niskim i juz planujemy wypad do nowicy w maju przyszlego roku. cudnie tam jest, i ten wszedobylski ukrainski... super![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa