Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: powiadomienia o wiadomościach na prv

Mieszany widok

Chustonówka
    Miejscowość
    Konin

Cool powiadomienia o wiadomościach na prv

Jak to zrobić żeby powiadomienia o wiadomościach na prv przychodziły na meila?

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Panel użytkownika --> Ustawienia --> Zaawansowane ustawienia --> Przysyłanie informacji i powiadomień --> tutaj trzeba zaznaczyć okienko "Przesyłanie e-mailowego powiadomienia o otrzymaniu prywatnej wiadomości"
    Warto przy okazji zahaczyć trochę niżej "Save a copy of sent messages in my Sent Items folder by default" - żeby zapisywały się też kopie wysłanych wiadomości.

Chustoholiczka Awatar pszczoła
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Meta, jesteś niesamowita
    A może ktoś wie, jak to zrobić, żeby nie przychodziły na maila powiadomienia o odpowiedziach w subskrybowanych tematach?Dla utrudnienia dodam, że panel użytkownika odwiedziłam i zaawansowane ustawienia zdawałoby się ustawiłam na nie otrzymywanie emaili. A one wciąż przychodzą
    wspieram w rodzicielstwie

Doradczyni Noszenia ClauWi®
    Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

Hmm ja mało subskrybowałam, ale chyba nie przychodzą mi info na maila o ile dobrze pamiętam :>
    Ja robię tak: Wchodzę w temat, który chcę obserwować, u góry po prawej jest menu rozwijalne Narzędzia wątku i tam "Subskrybuj ten temat" - przenosi do okienka, gdzie wybierasz m.in. rodzaj powiadamiania i zaznaczasz "Bez powiadamiania na e-mail".
    Nie wiem, jak to działa, aż z ciekawości dodałam ten wątek do subskrypcji, więc jeśli ktoś odpowie, to się dowiem, czy działa

Chustonówka
    Miejscowość
    Konin

Domyślnie

Dzięki Meta, ustawiłam sobie.

Uprawnienia umieszczania postów