obejrzyjcie filmik na Youtube
http://www.youtube.com/watch?v=ZAG1g...eature=related
przerazilam sie tymi dziecmi ulozonymi przodem w nosidelkach, a szczegolnie maluchem spiacym z wykrzywiona szyja.
obejrzyjcie filmik na Youtube
http://www.youtube.com/watch?v=ZAG1g...eature=related
przerazilam sie tymi dziecmi ulozonymi przodem w nosidelkach, a szczegolnie maluchem spiacym z wykrzywiona szyja.
coś strasznego... i jak im główki latają
ludzie nie mają wyobraźni
![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...
ale jedna chusta była
masakra tak wisieć i być potrząsanym, nie dziwota, że dzieci padają ze zmęczenia...
Boże!!To straszne było!A te durne matki uchachane od ucha do ucha.Biedne dzieci![]()
i jeszcze to promują jako super zajęcie![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Jak tak można![]()
ogladnelam do polowy.... biedne maluchy.I te matki myslace ze sa TRENDIIIIII
![]()
DOBYTEKDanielek (21.12.2006) i Kacperek (22.11.2008), w komplecie całkiem fajny mąż
kulka37, myślę, że Twoje zdanie o durnych matkach było mocno nie na miejscu.
Wydajemy takie pochopne opinie, a same nie lubimy, jak nas krytykują.
Ja przynajmniej nie odbieram ich jako durne. Uważam, że lepiej, jeśli decydują się na taką aktywność RAZEM z dziećmi, niż gdyby miały je zostawiać pod opieką wynajętej niani i wtedy udzielać się towarzysko. Spędzanie czasu RAZEM daję im radość. dlatego, jak podejrzewam, są "uchachane", jak to nazwałaś.
Oczywiście wisiadła nie są zdrowe, ale może te matki są innego zdania? Może mają informacje od lekarzy, którym ufają? Masz pewność, po tym krótkim filmiku, że jest inaczej? Łatwo jest oceniać innych, prawda?
Proponuję na przyszłość używać mózgu, którego posiadania niektórzy deklarują i powstrzymać się przed pochopnymi opiniami...
Live, Love, Enjoy Life! Always.
Pozostawię to bez odzewu,bo jakoś nie chce mi się w tym tonie dyskutować.Nie same wisiadła mnie zszokowały,ale to co działo się z dziećmi.To potrząsanie,aż im głowy odskakiwały we wszystkie strony.I szarpanie za rączki w rytm muzyki.Pół biedy,jak pisały już dziewczyny,gdy dzieciaczki były przodem do mam.Mnie wystarczy tylko jedna sekwencja z tego filmu.Śpiące ze zmęczenia dziecko z nienaturalnie odgiętą główką.Mama cała szczęśliwa.Ale czy jej dzieciątko też?Mam wątpliwości!Niania byłaby zdrowsza dla dla tego maleństwa.I tyle.
Smutne,że był to jakiś program dla rodziców,który propagował coś,co w założeniu nie jest złe:spędzaj czas z dzieckiem,ale forma już nie ma wiele wspólnego ze zdrowiem niektórych maluchów w tym materiale.
Ps.Jednym z dowodów na używanie mózgu przez dziewczyny na tym forum jest ta dyskusja.Może czasem zbyt mocno emocjonalna,ale szczera,a często bardzo merytoryczna,bo wiele z nich to doświadczone osoby.
Ostatnio edytowane przez kulka37 ; 30-06-2009 o 07:37
Mnie to dziwi najbardziej ,że jeszcze nie do wszystkich dotarła róznica między chustą a wisidłem, co prawda 13 lat temu sama kilka razy dziecia w takie coś włóżyłam, ale w tych czasach?
Najbardziej szkoda mi sie tego śpiącego bobaska zrobiło....