Linda, dziekuje ogromnie za informacje.
moglabys mi tylko podpowiedziedziec co to jest TBW? i juz tam pedze
Linda, dziekuje ogromnie za informacje.
moglabys mi tylko podpowiedziedziec co to jest TBW? i juz tam pedze
Linda ale kusisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.thebabywearer.com
to takie forum chustowe, z Ameryki Pln, US lub Kanady, ale mamy sa z calego swiata. To jest tez kopalnia informacji.
No wlasnie, kto powiedzial ze nosidlo ergonomiczne musi byc szare i smutne i w dodatku z grubego materialu....![]()
Jak chcecie wiecej fotek, to poszukam, moze cos jeszcze znajde![]()
i mam jeszcze jedno pytanko. juz gdzies tam je wrzucilam, ale zapytam tutaj jeszcze raz. czy przy przechodzeniu przez bramke trzeba wypakowac dzieciaczka z chusty lub nosidla? bo ja ciagle waham sie miedzy Mei Teiem, a np. Kanga. No i jesli Mei Teia musiaalabym na kazdym kroku zawiazywac i rozwiazywac, to chyba wole stanac na glowie i zamoic nosidlo.
a przy okazji co sadzicie o patapum?
aha. dziek ponownie. zarejestruje sie ,ale jesli sa takie twarde warkunki to na pewno nie dam rady kupic. wylatuje 3. maja i wlasnie na lotnisku bedzie mi najbardziej potrzebny taki sprzet![]()
Tak, przy przechodzeniu przez bramke trzeba dziecko wyciagnac z chusty/mt/nosidla, nawet jak maluszek slodko spi![]()
A to sa materialu dostepne na zamowienie tzw custom Kanga, czyli uszycie na indywidualne zyczenie... Ja co jakis czas patrze i patrze na te materialy i marze, marze...
http://www.bloo-kangaroo.com/
Linda !!!!!!!!!!!!!!! co ty robisz!!!!!!!!!!!!!!! ja chyba zwariuję!!!!!!!!!!!!!!!!!
może tam była cena ale ja nie zauważyłam- ile kosztuje taka kanga na zamówienie?????
no to jestem w kropce. bo zakochalam sie w tych kangach, ale za pozno sie do tego zabralam. nie sadze zeby miesiac wystarczyl na zamoieinie uszycie i wyslanie pieknego nosidla.
a patapumy sa w takich neutralnych kolorach...
skolei boje sie ze moje dziecko jest zbyt malo cierpliwe do Mei Tei. juz to widze: nagle zazyczy sobie wysiasc a ja sie motam
co mi radzicie?
Serafinko
to zalezy co zamowisz, jaki kapturek, z czego pasy, ale tak mniej wiecej okolo $135-150. Zamawiac trzeba wczesniej
no nie. pochodzilam troche po tym forum i juz zupelnie sie pogubilam. bo znalazlam jeszcze podaegi. i jestem w kropce.
L I N D A ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! !! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! ! ! ! !
pamiętaj o mnie!!!!!!
proszę.......
Serafinko kochana, pamietam, wlasnie wrocilam ze spaceru z mezem po Krakowskim Przedmiesciu, zaraz wysylam do was maila.
a ja mam pytanie techniczne - czy latwo sie zaklada dziecko w kange na plecy???
==========================
malgosiak - mama NIKI (listopad 2002) i
TuÂśki (listopad 2007)
Tak samo latwo jak w innych nosidlach ergonomicznych, inaczej zaklada sei w beco butterfly i calyxie, bo w tych nosidlach sa takie siedzonka...