doceniam bezinteresowną propozycjęZamieszczone przez martu
![]()
Bo wszak jak na razie z naszej znajomości to ja wychodzę na plusie z chustą![]()
doceniam bezinteresowną propozycjęZamieszczone przez martu
![]()
Bo wszak jak na razie z naszej znajomości to ja wychodzę na plusie z chustą![]()
jesteście bezbłędneZamieszczone przez barrbarra
![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
farba do konopi patrzy ma mnie z półkipatrzy i kusi
a ja się boję
czy tylko ja mam takiego cykora przed zafarbowaniem chusty ???
Biała mi nijak nie leży, ale używam, a w brzydki odcień zieleni nawet raz się nie zamotam i jak tu się nie bać ?![]()
Chyba zbyt emocjonalnie do szmat podchodzę![]()
Nawet ostatnio o tym na spacerze z Arturem rozmawiałam rok temu miałam nati i hoppa bo tylko na to było nas stać didek był tylko z sferze marzeńod tamtej pory dużo się zmieniło i mam swoje didki i chyba dlatego tak do nich emocjonalnie podchodzę
![]()
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
Hanti działaj, działajMoja egg blue poczeka chustę w jednolitym białym kolorze jeszcze nie wiem, czy to konopie będą czy jedwab
![]()
A propos indio z jedwabiem, dziewczyny napiszcie coś więcej jaka nośność i w ogóle jak się ma do innych indio.
Aniu, w tym tygodniu jak dorwę Vegę będę miała jedwab to się wypowiem.
Na razie jestem rozczarowana rozenholzem - byłam na wyprawie z Młodym i bardzo mi osiadł, mimo że wiązanie było mocno dociągnięte. Nie wiem może to wina sukienki na której nosiałam.... obserwuję uważnie tą chustę i dam jej jeszcze szansę ale![]()
![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
irlaaa, mi się wydaje,że ten diabełek przeważa, ooo... patrz![]()
tu jest takie piękne podforum: "kupię, SPRZEDAM..."![]()
magda a chcesz kupić rosusiapoluj bo (moim zdaniem ) warto
To jak dotąd jedyna chusta w której tak fantastycznie nosi się moje 20 kg starszej córy
nareszcie wróciliśmy do dwugodzinnych spacerów bez wózka
![]()
no i zobaczcie,co nosząca to inna opinia....i jak tu nie mieć wszystkich didków,żeby samemu se paluszki poparzyć![]()
martu na mnie trzeba brać poprawki bo warunki noszenia mam dość specyficzne bo Karolka ma wzmożone napięcie w nogach i baaardzo słabiutki brzuch. To na pewno wpływa na komfort noszenia, bp jak noszę Kinię prawie 15 kg to już mi wszystko jedno w którym indio...no może poza flamingo które rzeczywiście osiada, ale ze względu na moją słabość zostaje dla Kamilki![]()
popracuję nad irląąą![]()
lubię takie wyzwania![]()
rozek by był czwarty albo trzeci, jak zamówienie nie wypali
wszystko w rękach didka![]()
najpierw specjalny jedwab, potem kaszmir, w międzyczasie len ,czyli rozek, zależy od możliwości rynkowych.
teraz te konopie lecą do mnie, może jutro, od razu farbuję
to ma być moja chusta do ćwiczeń![]()
powinnam się stuknąć, że będę eksperymentować na 350 zetach ale nie mam zamiaru![]()
w końcu po to Muniek wyjeżdża i ja cierpię, muszę mieć coś od życia![]()
irlaa jeśli będziesz chciała się rozstać z rozenholzem i jest on 4,6 to ustawiam się do kolejki.
Agnieszka 24.08.2003
Aleksandra 07.07.2007
poczekaj, poczekaj .........masz już kaszmir i jedwab ???czy masz zamiar mieć ??
Jak już masz spodziewaj się nalotu![]()
Magda jak podejmę decyzję dam Ci znac
Może jeszcze za malo go złamałamale to było pierwsze prawdziwe noszenie...
zobaczymy
Bprusek - niestety 4,2
O mato - kolejka![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
irlaaa-ha ha, ja jestem pierwsza i 4,20nie pozbędziesz się mnie łatwo
![]()
Hanti, zamówienie już poszło, jeszcze nie mam,
tak myślę, ale głupio mi, bo petisu biedna jest ze mną i moją chwiejnością,że najpierw brać kaszmir, bo na stanie jest, a potem czekać na jedwab,a nie na odwrót, w końcu to trochę potrwa i nie wiadomo, czy w czeluściach magazynów didka się jeszcze znajdzie jedwabna falista szmatka
ale znowuż fale bym od razu też farbowała,KONIECZNIE, a kaszmiru nie tknę farbą przez pół roku![]()
swędzi mnie na profanacje i nie odpuszczę
u mnie kaszmir czeka w kolejce na becikowe![]()
![]()
także na jesień, kocyk jak znalazł. Tylko ja ten kocyk z miejsca farbnę, bo szarości jakoś do mnie nie mówią
![]()
mówisz?
teraz to się muszę zastanowić,
nic to, do końca miesiąca działam w kierunku paintingukonopii, na początku lipca burza mózgów, no i co Agata powie o falach
i decyzja
sprzedaj mi ze dwa bumki![]()
jakbym miała to bym sprzedała, ale już nie mam sprzedałam wszystkie ...Zamieszczone przez magda1980
to masz chyba lepsze chody u PetisuZamieszczone przez magda1980
bo mnie powiedziała, że fal nie będzie
Agata zlituj się i targuj fale u didka i dla mnie![]()
Ania, chodów żadnych nie ma,prawda jest taka,że niestety nadzieja na fale jest średnia,a Petisu po prostu przyjęła zamówienie od klientkina krótszą chustę,stąd jednak jest jakaś szansa
poczekamy zobaczymy,na razie swoją pewnością czaruję losmoże coś wyczaruję