Kobieta ma prawo zmienna byc.... moze mieciutkie, zieloniutkie konopie po prostu znudzily sie naszej Hanti![]()
Kobieta ma prawo zmienna byc.... moze mieciutkie, zieloniutkie konopie po prostu znudzily sie naszej Hanti![]()
101 stron! myslalam, ze watki moga miec max. 100 stron i potem trzeba otworzyc nowy? najwyrazniej cos sie zmienilo![]()
my na łdzkich pogaduszkach 100 miałyśmy i nam moderatorki nowy wątek zakładać kazały a tu proszę 101 i działa
no wlasnie, tak mi utkwilo w pamieci, ze gdzies byl z tym problemZamieszczone przez reni
dobrze, ze dziala![]()
Hej, Pieczareczko, indio przed noszeniem powinno się zawsze najpierw wyprać. Po praniu zwykle zmienia się bardzo, robi się gęściejsze, jedna nitka zwykle robi się trudno mi określić "puchata", zmieniają się nawet kolory. Przestaje byc takie przezroczyste. Poza tym chyba dopiero po praniu nabiera też walorów użytkowych, czyli zyskuje nośność, miękkość itd. Mam nadzieję, że się przynajmniej zaprzyjaźnicie o ile nie zapałacie do siebie miłością. Daj znać jak wygląda po praniu.Zamieszczone przez pieczareczka
mam juz trzy chusty indio i mam nadzieje, ze moge przystapic do klubu INDIOfilek![]()
wiedzialam od pierwszego wejrzenia, ze indio to jest to co tygrysy lubia najbardziej i chwilowo nie pragne zadnej innej chusty
w moim skromnym stosiku sa: flamingo, rosenholz i jedwab farbowany przez Lindę
brakuje tylko jakiejs czekoladki!
„Dziecko najwięcej miłości potrzebuje wtedy, gdy najmniej na nią zasługuje”
Zuzia '02, Janek '04, Ewa '08
macierzanko, właśnie na Twego miałam chrapkę. Ale widze już zaineresowanie, a jeszcze chwilę potrwa aż zgromadzę środki.
a ja mam obie![]()
hexi i jak wrażenia z kupferka?![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...
ładnie im razem![]()
Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
Herbata z Malinami
tak coś czułam, że to mój znajomy KupferZamieszczone przez polah
![]()
konopie to indio z konopiamiZamieszczone przez karolinka251
nie było nazw bo kolorów nie było
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
nazw brak,6 jest u vegi na przykład, a kosztują około 5 paczek.
a ja się cieszę, że wątek się rozwija i przybywa nowych indiofilek, mimo głoszonej tu i ówdzie pogłosce, jakoby "moda" na indio sie kończy
kto kocha naprawdę, będzie kochał zawsze![]()