hanti poprosimy o wieksze zdjecie farbnietego mossa bo on już farbnięty prawda??
hanti poprosimy o wieksze zdjecie farbnietego mossa bo on już farbnięty prawda??
tu jest wszystko i foty na 4 stronie
viewtopic.php?f=6&t=12206
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
piekny!!!!!!!!!!!!! a czym farbowalas? moze ja tez sobie kupie i farbne skoro taki milusi? jak bys go porownala do silka? bardzo cieply jest przez tę wełenke? bo może na nasze angielskie warunki bylby za ciepły? ae kolor PRZEPIEKNY!!! jestem zaczarowana, zauroczona, zaswiergolona!
Piękne te Wasze stosiki. Regularnie pokazuję je mężowi, żeby nie gadał, że mam za dużo chust. Ostatnio zaszalałam i nabyłam indio z lnem, nówkę sztukę. I powiem Wam jedno: lubię sztywne chusty. Trochę się dziwie, że wiele z Was na sztywność narzeka. Ale indio z lnem jest super, gdybym umiała wklejać tu fotki, to bym to zrobiła.
do silka nie ma porównanie, bo jak tu jedwab i wełnę porównać ??Zamieszczone przez dmv
jest cieplutki, ale przecież wełna dobrze izoluje wilgoć i latem też jest wykorzystywana, jest dość gruby, na pewno grubszy od antracytu.
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Mam w domu konopie (czukczyńska - wielkie dzięks), w dotyku są cudowne, mięsiste takie. Jutro się motam, jak się w nich zakocham to ja nie wiem co zrobię![]()
uprałam wczoraj mossa. dzisiaj zamotałam i... szok. ze sztywnego wełniaka zrobiła się milusia wełenka! pierwszy raz widzę taką cudowną przemianę już po pierwszym praniu. aż żal mi było Jankę odkładać do spania
Zamieszczone przez Kanoko
mąż nad mężami. nie tylko chustowo
![]()
2007, 2009, 2016
Kejzi, a jakie masz to indio, natur? Jeśli tak, to jakie ono jest, całkiem białe, czy ta druga nitka ma jakiś inny odcień?Zamieszczone przez kejzi
Czyli indio z lnem sztywne? da się je złamać? Podobne do konopii pod względem sztywności?
W lnie naturze druga nitka ciemniejsza jest, intensywnośc koloru różna.
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Dzięki za uświadomienie![]()
Marza dzięki za fotkę, bardzo mi się ten len podoba
Kejzi, a jakie masz to indio, natur? Jeśli tak, to jakie ono jest, całkiem białe, czy ta druga nitka ma jakiś inny odcień?
Czyli indio z lnem sztywne? da się je złamać? Podobne do konopii pod względem sztywności?[/quote]
Białe ono nie jest, ma ładny odcień ecru/jaśniutkiego beżu. Ta druga nitka ma moim zdaniem naturalny kolor lnu, taki beżowy, nie srebrny moim zdaniem. Do konopii nie porównam, bo nie znam, ale sztywne ono na pewno jest. Prałam tylko raz, i wiele z tej sztywności straciło, moim zdaniem będzie się ładnie łamac. Chusta według mnie jest super, miła i przytulna.
Coraz bardziej mi się podoba. Tylko czemu takie drogie...
Bo euro drogie, chociaż nigdy jakieś tanie nie były.
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
no to ja dolaczylam pelna gebaw moje lapki wpadl indio gletscher limitowany
no i dziecie mi sie nagle odmienilo
bierze chuste i przynosi ze spojrzeniem "mama ponos mnie" hehe
tylko kurcze nie umiem Indio dociagac ladnie - w mojej samorobce jakos inaczej sie motalo hehe
musze duzo pocwiczyczdjec na razie brak bo aparat nie dziala a fonem sobie sama nie zrobie
aha mam pytanie czy moje indio ma inny splot niz pozostale naturale? bo wzory wydaja mi sie mniejsze?
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
Wszystkie Indio mają taki sam splot.
mam porzyczonego indio czarno białe takie troszke starsze i moje indio nowe tez czrno białe i na tym moim indio wzory sa wieksze. moje jest 6 a tamto 5 .zaraz zdjecie dokleje na dowod
chyba że to kwestia wieku chusty lub jej używania