dalej nic...myslalam ze dzis wysla ten rachunek,Linda masz cosik?ktokolwiek???
dalej nic...myslalam ze dzis wysla ten rachunek,Linda masz cosik?ktokolwiek???
Ja wczoraj dostalam potwierdzenie mojego zamowienia tej rozowej welenki. Dzisiaj do mojego zamowienia dodalam druga welenke dla Stokrotki. Dostalam oba potwierdzenia, tylko teraz Tina kalkuluje ile bedzie kosztowac wysylka 2 indio do PL...
czekam niecierpiwie, na Amelce na pewno bedzie pieknie wygladalaZamieszczone przez pasja
![]()
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
Nie, dalej nie ma rachunku, ale potwierdzenie zamowienia dostalam. Poslalam im maila z zapytaniem - odpowiedz pewnie dopiero w poniedz., no chyba ze pracuja w soboty to moze jutro.Zamieszczone przez elbazetka
A tak przy okazji - juz wszystkie indio wysprzedali![]()
a z rybek tylko rozmiar 7 zostal![]()
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008
Bardzo jestem ciekawa zdjęć tej chusty.Zamieszczone przez pasja
Amelio, proszę dać się obfocić przed wtorkiem!
Jeśli płaciłaś paypalem, to potwierdzenie powinno przyjść na konto mailowe, pod które jest podpięty paypal. I to wystarczy jako dowód zapłaty. Nie przysłaliby Ci potwierdzenia zamówienia, jeśli coś byłoby nie tak z płatnością, więc nie ma się co martwić. Tak myślęZamieszczone przez anse
![]()
Niestety PayPalem pozniej nie dalo sie placic,wyslali maila zeby czekac na rachunek,w kotrym oszacuja koszty wysylki za granice i wtedy dopiero wyslac im kase(o ile dobrze to pojelam),tak wiec nadal czekanie...Zamieszczone przez yena
U mnie bylo dokladnie tak samo.Zamieszczone przez elbazetka
Elbazetka a jak placisz przez paypal to zaznaczasz gdzies, ze to chodzi o sume w Euro???
Tak,wybierasz walute,w ktorej chcesz placic a PayPal przelicza sobie wg sredniego kursu walut
indiofilki drogie, nie mam sił ani czasu przewertować ponad 50 stron więc apel do Waszej pamięci:
jeśli gdzieś w postach wklejałyście zdjęcia indio lub inne ze strony producenta, didymosa lub inne zdjęcia nie należące do Was - gorąca prośba o edycję postów i zamianę zdjęć na linki do nich w oryginalnej lokalizacji.
polecam prawy klik myszy i "kopiuj adres obrazka" wtedy pod linkiem jest sam obrazek a nie cala strona.
Na niemieckim forum były z tytułu wklejania zdjęć z www didka problemy.
wiem, że wątek straci na atrakcyjności ale nie ma wyjścia.
z góry dziękuję.
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Takie same reguly ma TBW... mozna wklejac tylko fotki nalezace do nas, fotek cuzych nie wolno...
moje dlugo wyczekiwane indio wreszcie doszlo!!!
kontaktowalam sie dzisiaj juz nawet z Didymos i DPD, zeby sie dowiedziec gdzie utknelo...
jest obledne - jak zwykle zdjecie na stronie DD nie oddaje prawdziwej barwy - nitka nie jest wcale jasnoniebieska tylko calkiem ciemna, razem z natur daje wrazenie przepieknej, szlachetnej szarosci![]()
jak nosi nie wiem jeszcze, bo mi dziec piec minut przed przyjsciem paczki zasnal i jeszcze spi
Sliczne, gratuluje! tylko co to jest za indio?
to nowe z welna - niebieskie![]()
Fajne bardzo, gratulacje!
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Śliczne, zdecydowanie lepiej wygląda niż na stronach didymosa
Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/
sliczne to indio!
Kubuś (7.7.2005) i Ninusia (13.7.2007)
Nubik - nosidła ergonomiczne, MT
moj blog
POŁOŻNA))))) i DOULA - wsparcie dla przyszłych rodziców
MASAŻ SHANTALA oraz Doradca Laktacyjny CNoL - Lublin i okolice, zapraszam![]()
DORADZTWO CHUSTOWE - Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule®
gosia_nubik
![]()
O rzeczywiscie kolor wogole niepodobny do tego, ktory prezentowali na stronie - bardziej mi sie podoba taki ciemniejszy.