dmv niestety pare razy mi sie zdarzylo, ze paczka nie wyszla tego samego dnia, co ja wysylalam - nie wiem jak bylo tym razem. specjalnie wyslalam ja w kopercie bez pudelka, zeby bylo szybciej. obstawiam, ze w poniedzialek bedzie!
dmv niestety pare razy mi sie zdarzylo, ze paczka nie wyszla tego samego dnia, co ja wysylalam - nie wiem jak bylo tym razem. specjalnie wyslalam ja w kopercie bez pudelka, zeby bylo szybciej. obstawiam, ze w poniedzialek bedzie!
![]()
![]()
![]()
wlasnie spedzilam pol wieczoru szukajac na stronkach sklepow w UK za Indio z lnem rozm 6 - i juz nikt nie ma
![]()
![]()
chyba sie poplacze
![]()
![]()
![]()
Maja za jakies 2 tygodnie miec ale juz po nowej cenie- to znaczy ze bede jakies 30-35 funtow w plecy
![]()
- ze tez nie kupilam przed Swietami kiedy mnie nosilo juz na ta chuste
![]()
Ja nie kumam niemieckiego (wstyd sie przyznac bo kiedys kumalamZamieszczone przez picikola
a co znaczy SONDERPREISE ? na stronce Didka jak chcialam kupic (w angielskiej wersji) to zycza sobie 109,90 euro... czym sie rozni to od tych produktow z sonderpreise?
aniu ale spytaj ich jaka wada, bo ponoć te z sonderpreise mają czasem żadną wadępisały dziewczyny wcześniej.
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
moje pawie z sonderpreise maja tylko jedna wade - jest ich juz coraz mniej![]()
![]()
![]()
wad nie maja koncowki serii, ktore sa tam wstawiane, ale jezeli wstawiaja chuste z aktualnej oferty, to napewno cos tam z nia nie takZamieszczone przez rzufik
Zamieszczone przez picikola
picikola taki zarcik to byl. pawie nie maja zadnej wady ani usterki, ale sa na sonderpreise bo to limitowana edycja i juz ich niewiele zostalo.
nooo dlatego napisałam "czasem żadną"Zamieszczone przez Nymphadora
zeby ania powalczyła
a nuż się uda
![]()
ale len JEST w aktualnej ofercieZamieszczone przez rzufik
no jest tylko droższyheheh w ogóle jaka dyskusja a my nawet nie zainteresowane kupnem
![]()
a kto powiedzial, ze nie?Zamieszczone przez rzufik
![]()
Od dawna nosilam sie z zamiarem zafarbowania jakiegos indio w tonacjach optymistyczno-zielonychZielona mam kolkowa od Anety, badzo lubie te chuste, zawsze ja woze w samochodzie (dzieki Anetka
), ale nie mialam zadnej zielonej wiazanki, a tak mi sie podobaja zielone chusty Hanti
![]()
Kiedy przyszedl tez len 4.2 mtr, to postanowilam zafarbowac go metoda gradacji, marzyly mi sie jakies radosne, wiosenne klimaty![]()
Oto moj wiosenny len, oliwkowo-lemonkowy![]()
![]()
Linda, piękny jest!!! Jesteś artystką niewątpliwie!
Kubek 25.10.2001, Lenka 25.09.2007
http://www.bystrzaki.pl, zabawki edukacyjne, chusty Babylonia, Lennylamb, Nati
http://igorwalczyooddech.synek.pl
Doradca Laktacyjny CNOL
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia
Instruktor Masażu Shantala
Lindo!To JEST chusta marzeń!Przecudna!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
absolutne cudo!!!!!!!!!!!!!!!!
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Lindo, jesteś niekwestionowanym guru i wybitnym międzynarodowym specjalistą od zmiany wizerunku chust maści wszelkiej
chylę czoła![]()
Sofa, Jana, Amber, Pulpa, Mi
Dziekuje dziewczyny![]()
Intensywny zielony to tropical green dylona (troche ponad 1/3 opakowania), a ten bardzo subtelny to Prociona Olive drab, mocno rocienczony, aby nie byl za intensywny.