Jasne, że chcę! A da się tak???Zamieszczone przez petisu
Gdybym jednak kupowała, to dopiero koło września, kiedy się będę pozbywać letniej Ellaroo - tyle mam czasu na dokonanie wyboru wśród didków.
Jasne, że chcę! A da się tak???Zamieszczone przez petisu
Gdybym jednak kupowała, to dopiero koło września, kiedy się będę pozbywać letniej Ellaroo - tyle mam czasu na dokonanie wyboru wśród didków.
Spokojnie, ja nie dlatego, ze masz zaraz kupowac i koniecznie ode mnie, poprostu mam jednego Didka do testowania i tak się skłąda, ze to Martin.
Podaj adres na maila: agata@gugu-gaga.pl
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
Petisu, dziękuje przeogromnie!
Wysłałam maila.
A proszę bardzo, przynajmniej się kurzyc nie będzie![]()
nie moge sie powstrzymac, zeby jeszcze tutaj wrzucic fotki papayi - to piekna, mieciutka i swietnie noszaca chusta!
no i smaczna, jak widac
![]()
w tym tygodniu przyszła paczka od Petisu, a w niej mój urodzinowy prezent - flamingo
więc mam teraz indio dwa sky i flamingo![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
hanti-masz teraz Indio i w kolorze dla chłopca i dla dziewczynki![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
happy m, u mnie na kompie fioletowo wygląda
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Tak, tak, tak!![]()
Jest, mam, przytulam, motam, miętoszę![]()
Dołączam do grona, chociaż tego nie przewidywałam...
Teraz Tulipowna może sobie mruczeć pod nosem "a nie mówiłam", bo prorokowała mi to od samego początku![]()
Moje piękne Indio szmaragdowe...
Cały dzień, od 9 rano do 19.30 chodziłam wokół chusty, zerkałam co chwilę, dotykałam ukradkiem. A to byłam w pracy, a to za gorąco dla dziecia, który lata po działce w gaciach, a to że późno...
No i nie wytrzymałam! Średnio zwracając uwagę na stan swojego odzienia, przekonałam syna, który bawił się ukochanymi samochodzikami, żeby jednak na chwilę uległ i dał się zamotać...
Kolor - bajeczny... Patrzę na chustę i myślami jestem na kamiennej plaży w Chorwacji albo siedzę na murku pod wenecką kamienicą...
Mam lekkiego bzika na punkcie turkusu, a już zwłaszcza w połączeniu z ceglastą czerwienią(jest taka chusta![]()
![]()
), więc indio idealnie wpasowało się do mojej czerwono-turkusowej kuchni
Nawet talerze mam pod kolor...
Zdjęcia jednak nie oddają realnego koloru chusty - jak na nią nie spojrzeć to albo jest turkus z nutką błękitu albo turkus błękitny albo dziesięć tysięcy innych refleksów.
Na naszych fotkach, wg mojego Mauża jest to chusta niebieska...
Niniejszym pardon za mój negliż
Rolujemy pod kolankami
![]()
Tulipowna mówi proroczo "nigdy indio nie sprzedasz!" i chyba muszę się z tą myślą oswajać
/btw, sprzedać, nie sprzedam ale rodzeństwo by się biednemu szmaragdzikowi przydało.. Siostra Papaya i siostrunia Pistacja są BARDZO kuszące.../
jedwabne faleczyli Hellblau for Hel
![]()
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/
wersja - za kocyk![]()
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/
jeszcze raz PODZIĘKOWANIA dla Petisu![]()
Gavagai ośmielę się publiczniea co mi tam- urodziwa z Ciebie Kobieta.....i pięknie wiążesz
![]()
No nie da sie ukryc! Mamusia laseczka, a wiazanie pierwsza klasa.![]()
Te cudne falki ciezko bylo wyslac, ciezko. Chociaz tylko paluszkiem je macalam, ale niesamowita chusta!Q
Mi się podoba ten kobalcikna jakiego indio byś go zamieniła - możesz wymienić, proszę
![]()
Happy_m - masz granatowe indio![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
Gavagai moj maz na szmaragda mowił zielony![]()
I ten kolor mnie nie kupil, wiec go sprzedalam, ale za cudo happy m (to fioletowe) to bym pokroila
![]()
![]()
![]()
Ania oj, nieladnie!!! - Mam nadzieje, ze wiesz o co chodzi![]()