ŁadniusiA że nie lubie zielonego to bardziej mi sie podoba na zdjeciu pierwszym bez lampy
![]()
ŁadniusiA że nie lubie zielonego to bardziej mi sie podoba na zdjeciu pierwszym bez lampy
![]()
Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]
nie wiedziałam ze może mi się tak bardzo zielona chusta podobać
Chusta juz po kuracji w wool wash.. teraz sie suszy na wannie i jak jest mokra wyglada na ciemniejsza, nie jest juz taka chropowata, nie moge doczekac sie kiedy bedzie sucha....
Oj piękny ten Moos piękny![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
fajny mossciekawe jaki będzie po wyschnięciu
![]()
..
moss to kolorystycznie zupełnie nie moja bajka, ale musze przyznac, Lindo, że jest piekny.Tyle tylko,ze bym go na siebie nie założyła
GRATULUJE cudnego nabytku!
piękny jest zielony moosprzyjęłabym chętnie taki zielony len...
![]()
kasia, mama trójki ('99, '01, '07)
Zamieszczone przez Linda
Odetnę się od netu na miesiąc - co najmniej!
Linda, mam nadzieję, ze ekspertka dopowie na Twoje pytanie w wątku TBW. Sama jestem ciekawa. Cynober rzeczywiście pięknie otula i moim zdaniem w ogóle nie gryzie (chyba z 5 razy sprawdzałam metkę, żeby się upewnić ile tam jest wełny). Mnie też się wydaje, że to będzie bardzo przyjemna chusta na wczesną wiosnę. Ale na zimę to ja chciałabym jakiegoś puchatego grubasa. Ciekawe co rzucą i czy małż to przeżyje
![]()
Nie pralam cynoberka, bo zamierzam go sprzedac... Mam juz troche chust w tej tonacji... a zieleni niewiele.. wiec moos u nas zostaje.
Wczoraj wieczorem wypralam moos (brzmi to troche jak krowka moo), teraz sie suszy i wydaje sie byc bardzo przytulna chusta. W dotyku jest grubszy niz cynoberek, ale cynoberek po wypraniu na pewno bedzie super milusi
Mam teraz chorego Oscara, Orlando spi, ale jak sie obudzi i chusta bedzie sucha, a Oscar na silach, aby zrobic fotki, to zrobimy zdjecia.
Poniewaz moj biedny 10 letni fotograf Oscar jest chory.. to mam tylko takie fotki 'w akcji z moos'
Chusta boska, fajnie nosi![]()
piękna!!!
Widziałam dziś moos na żywo i jest piękny![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
taki głęboki kolorpasuje do Orlinkowej urody
teraz mi wygląda na zgniłą zieleń![]()
..
dziewczyny, a ile macie % wełny w swoich wełenkach? i czy to wpływa na nośność?
..
Jezeli dobrze pamietam to 40%. Swietnie nosza welenki, po lnie to moje ulubione.![]()
O, jak fajnie ten kolor pasuje do niebieskich oczu Ksawerego!![]()