ale Tulipanek ma juz trzy chustyZamieszczone przez Inga
więc obawa wyrażona za późno
![]()
ale Tulipanek ma juz trzy chustyZamieszczone przez Inga
więc obawa wyrażona za późno
![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Nie chce wiedzieć jaka jest ta trzecia(ale gdzieś o niej czytałam jednak - jakoś nie zainteresowała mnie, już nie pamiętam dlaczego
)
Pół dnia siędzę i czytam forum, szkoda, że Tymek niechętnie podchodzi do tematu chusty. Pomalutku to zmienimy![]()
Jagoda VI 2004, Tymon XI 2007
dziewczyny, nie chcialam sie juz chwalic, ale... jest i czwarta...![]()
ło matkochwal sie chwal kochana
co zakupiłas
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
To, co nieuchronne
[Gerhard Zwerenz]
ada - chcialam sie pochwalic, jak juz bedzie czym
kupilam didka chiare - do farbowania
farbki juz ida z usa - donkaczko - dylona testuje i dam znac co i jak
tak wiec poki co nie ma co pokazywac, bo to zwykly kawal szmaty w kolorze naturalnego lnu - moj pierwszy rozmiar 5 - koala ledwo ledwo![]()
ja też zrezygnowałam z kupienia jakiegoś okrycia wierzchniego na wiosnę.
Nie wiem w czym będę chodziła, pewnie nadal sportowo w polarze, przez to wogóle nie zużywam tych bardziej "eleganckich" butów, spódnic itp. (wszysto zdąży wyjść niedługo z mody)
Jagoda VI 2004, Tymon XI 2007
szalejesz Tulipanku, szalejesz![]()
no to czekam na efekty![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
To, co nieuchronne
[Gerhard Zwerenz]
ale amazonasa na razie "pozyczam" kuzyncewiec wiesz, usprawiedliwienie mam
moj maz jest wspanialy, ze nic nie komentuje
a chuste kupilam za dodatek - jakies wyrownanie z NFZ-u
![]()
wkrótce kupię swoją pierwszą w życiu chustę , mój wybór padł na Indio (jeszcze nie wiem który kolor), mam pytanie do Indiofilek:
który rozmiar wystarczyłby dla mnie? mam 160cm wzrostu, noszę rozmiar 36/38... czy do zawiązania kieszonki wystarczy rozmiar 5, czyli 420cm? czy lepiej kupić rozmiar 6, czyli 470cm?
i drugie pytanie - zadam z ciekawości: czy któraś z was ma bądź widziała na żywo Indio cinnamon-cobalt? ładny? kusi mnie, bo wydaje mi się, że jest inny od reszty indio...
i tak zupełnie na marginesie:
właśnie znalazłam śmieszną limitowaną serię chust Didymosa na 35-lecie firmy tutaj link - prawie na samym dole strony, wzór z pawiami![]()
Iga 29.01.2008 i Ignacy 9.08.2010
pawie mamy, ja i alexowa, smieszne sa ale i inne takze
cienkie ale mocne, nosza super, jak konopie
tulipanku, ja sie na dharme zdecydowalam, nie dylona, ale popatrze chetnie
Inga moja hela lubila chuste do 6-8 tygodnia, potem nienawidzila (na szczescie starsza pozadala noszenia, odkryla na nowo po ukonczeniu pol roku, swiat stal sie ciekawy
wiec spokojnie, nanosisz sie jeszcze
kurcze, jak sie u mnie mlynek skonczy to wroce troche na forum...
Kasia mama Marianny czerwiec 06 Heleny wrzesieĂą 07 i styczniowej niespodzianki
http://chuscianyzakatek.blogspot.com/ - blog i bazarek chustowy - ruszy znĂłw 1 wrzeÂśnia
Indiofillki, a powiedzcie no, co takiego jest w tej chuście fajnego? Dobrze się wiąże, czy dobrze wygląda? Czemu jest taka wyjątkowa? Szukam czegoś na lato i kusi mnie Indio sonnengelb z DonKaczkowej kolekcji, albo ellaroo ysabel. Czy indio daje radę w upały? bo ellaroo fajna, przewiewna, tylko czy udźwignie roczniaka?![]()
...:::ala mama gosi prędko urodzonej 10 lipca 2007:::...
ten zołty indio też jest fajnytylko ze ja swojego to musze jeszcze porządnie złamać, ale prezentuje sie bardzo ladnie i nosi sie milusio
![]()
baba-iga ja mam 170 cm jestem szczupła i kieszonke to wiaze nawet z indio r.4 tylko ze wezel jest z tylu albo z boku![]()
TUlipowna, czy Ty chcesz mnie doprowadzic do bankructwa? Po kiego czorta tu w ogole zagladalam.
Daj mi linka, bo nie wiem nawet, gdzie kupic nowego indio z konopiami. Nie mowie, ze kupie, ale rozwaze, moze za ulge na dziecko z US.
Wciąga chustowanie, oj wciąga
Ok, znalazlam, zobaczylam ceny i juz mi sie odpodobaly![]()
Wciąga chustowanie, oj wciąga
ja też jednak nie kupię Indioza droga jak na pierwszą chustę....
Iga 29.01.2008 i Ignacy 9.08.2010
cudenko!!!!
Ignacy 16.12.2006 Lula 13.11.2007
Dołączam do indiofilekDziewczyny, ta chusta jest warta każdych pieniędzy, absolutnie każdych!!!! Nigdy nie kupię już chusty innego rodzaju!!! Od wczoraj mam indio flamingo - piękna, brzoskwiniowa różowa chusta. Jest cienka, miękka (najchętniej nigdy bym jej nie prała, a raczej wykrochmaliła), doskonale się wiąże, mam w niej mikrosupełek, no i jak idę z córką zawiązaną z przodu (waży 8kg) to w ogóle jej nie czuję, jestem wyprostowana i jak poruszam się moim naturalnym, dość szybkim tempem, to dziecko nie podskakuje!! Jestem po prostu ZACHWYCONA!!! Ta chusta to po prostu druga skóra!! Brak mi słów
Teraz marzę o indio koral - widziałam na żywo - boska!!!!!
Mama Joli 29.09.2007. i aniołka:*
[/url]http://www.ekosiec.pl - Didymos, Babylonia, Lenny Lamb, ONO, Manduca
kiedyś: http://www.naszedziecko.org/sklep