gdzieś w chustoprzestrzeni czeka na ciebie twoje nino z welnaZamieszczone przez kobra
![]()
gdzieś w chustoprzestrzeni czeka na ciebie twoje nino z welnaZamieszczone przez kobra
![]()
przyszedł dziś indio silk.
ależ to brzydka chusta jest![]()
![]()
![]()
A mnie się bardzo podoba![]()
Nareszcie rozumiem Wasze zachwyty nad Indio wszelkiej maści. Ja od niedawna mam bawełniane kobaltowo-cynamonowe. I jest cudne!!! Piękne!!! Żadne zdjęcia jakie widziałam nie oddaja tego jaka to śliczna chusta. No i rewelacyjnie nosi. Świetnie mi sie ją wiąże. Cud!
a mnie tak bardzo się nie podoba, że jestem bliska wystawienia silka na allegro.Zamieszczone przez joawoj
dam mu jeszcze tydzień szansy.
A farbą go nie chcesz potraktować?
Mnie silk zachwycił, ale ja generalnie lubię bandaże.
w ogóle go chyba nie chcę.Zamieszczone przez barrbarra
A czemu?
Tzn coś ma/robi źle, czy po prostu Cię wkurza?
straszliwie brzydka jestZamieszczone przez barrbarra
![]()
No coś Ty? Brzydsza niż konopie?Zamieszczone przez pasja
nie będę opowiadać jednakowoż o szczegółach. zamierzam sprzedać tę chustę.Zamieszczone przez barrbarra
Pasjo o mi sprzedaj prooooooooooszę![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
silk ma tydzień szansy.Zamieszczone przez hanti
a później zobaczę, co zrobić z tą chustą.
nowy silk wyjęty z pudła jest okropny... przeraził mnie dosłownieZamieszczone przez barrbarra
ale po praniu (ręczne!) zyskał wielei według mnie jest od konopii stokroć ładniejszy
obnecnie chciałabym zdobyć tylko/aż dwie chusty... indio natur z wełną i indio natur 100%bawełny![]()
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
upolowałam przypadkiem r. 5 natura z wełną.Zamieszczone przez dioneja
i jestem zachwycona tą chusta.
100 % bawełny jest w stałej sprzedaży.
idę prać silka. w silku.
No więc dla mnie dokładnie konopie mają mniej uroku od silka. Ale przemawia do mnie ich bandażowy estetyzm... A jeszcze nie miałam szczęścia wyjąć nowego silka z pudełka.Zamieszczone przez dioneja
Bardzo jestem ciekawa
Indio z wełną chciałabym jakiekolwiek (no może nie to żółto-czerwone).
Potwierdzam nowy w pudełku okropny, po praniu cudownie miękki. Tak mięciutkiej chusty nie dotykałam (ale nie dotykałam za wiele). Kolor zależy co kto lubi zawsze można w farbkę go wpuścić.
Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/
pasja, Twój post jest odpowiedzią na moje najgorsze przeczuciaZamieszczone przez pasja
indio jeszcze w drodze, ale już się boje, ze mi się nie spodoba
nawet zaczęłam się zastanawiać czym by go tu, choć do tej pory do farbowania chust własnych
byłam raczej wrogo nastawiona
yeno, silk wyprany czeka na rozwieszenie.Zamieszczone przez yena
zmiękł, to prawda.
jest miły, to prawda.
ale ten kolor...
nie obawiałabym się malowania silka. jest tak miękki, że nawet jeśli trochę stwardnieje, nic mu się nie stanie.
poza tym po lanie nawet malowany silk będzie bardzo miękki.
ja swój potraktuję farbą.
chyba.
taaa...ten kolor..."siki weroniki" jak to mój dziadek mawiał![]()
![]()
kaszmir nadal numero uno![]()