Moje konopie -
się suszą:
![]()
Moje konopie -
się suszą:
![]()
Silkindiofanki chcecie się trochę poślinić ???![]()
http://www.thebabywearer.com/forum/show ... silk+waves
Sanset mnie na kolana powalił!
i jeszcze farbowane jedwabne fale:
na szczęście żaden kolor nie powalił mnie na kolana więc sen będę mieć dziś spokojny![]()
ale marzą mi się indio jedwab albo drugie konopie żeby je na jakiś brudny różyk pacnąć![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
a może czekoladka, mniam, mniam![]()
to kiedy wreszcie tego zaślinionego ludzika będziemy mieć co???
A do mnie własnie dziś przyszło pierwsze indio..... z konopiami myślicie że to ostatnie??![]()
uprane i pięknie suszy sie na balkonie..... do tego takie mięciutkie już.....![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...
pierwsze zdjęcie -Juli w konopiach
![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...
A ja dzisiaj pierwszy raz od kilku miesiecy zawiazalam prosty plecaczek, Orlando w indio oberzynie, bardzo nam sie podobalo![]()
Chcialabym zafarbowac indio natur, rozmiar 5... z indio mam juz: indio lila z bialym, coralle, oberzyne (indio z lnem). Marzy mi sie jakas zielen, moze jakis roz...
A czy wy zafarbowalybyscie indio lavendel? Na jaki kolor ewenualnie? Czy moze farbowanie byloby profanacja indio lavendel... Tak sie tylko pytam![]()
jeso Linda jak masz coś lawendowego,fioletowego to ja kupuję...nie farbuj kobieto.
Martu, ja bardzo lubie wszystkie fioletyTo moze zafarbuje nautura...
Kolezanka poleca mi zafarbowanie indio lavendel (to taki jasniutki kolor) farbka o nazwie lawenda, jej wyszeld taki sliczny kolorek
![]()
Linda przepiękne to indio, cuuudne po prostu![]()
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
dla obecnych, byłych i przyszłych indiofilek, a także tych którzy wiedzieli, że była, ale się nie załapali na oglądanie i macanietadadadam :
ROSENHOLZ FARBOWANYna carmin rot
oraz nie ma jak sen didkowy
![]()
Pinaska - jest świetny![]()
achpinaska, przepiękny ten karminowy rosenholz
Karina - 2007r.
Lila - 2009r.
Witold - 2014r.
Gerald - 2016r.
super kolorek, sliczny![]()
Kasiu pasuje Wam ten kolorek, a i samo indio całkiem całkiem wygląda
qrczę coś czuję kiełkujący indiofilizm...
cuuuudny rosuś, a ja nadal nie mam pomysłu na swojego
Linda ja mam lavendela, ale niezafarbowałabym go nigdy.Zamieszczone przez Linda
No to kolejna w klubie. Dołączam do indiofilek.![]()
Rosenholza mam od miesiąca. Bardzo go lubię za łatwość dociągania ,za miękkość i za kocykowatość, ale dopiero dziś powalił mnie na kolana. Bo dopiero dziś... tadam! zawiązałam plecak z krzyżem.
To był mój słaby punkt. Plecak prosty, plecak jordana - proszę bardzo, ale w plecaku z krzyżem zawsze było coś nie tak, a to głowa Janki odstawała, a to mnie bolał kręgosłup, a to dziecię za nisko. Probowałam z nairobem 4,6, leosiem 4,6, z nino 4,2. Indio zostawiałam w spokoju, no bo przecież to 3,7, wiadomo, za krótki.
Spróbowałam dziś. I...trzyma idealnie. Dziecię przymurowane. Głowa nie odstaje. Siedzi niżej, niż w prostym, ale mnie z tym dobrze. Fakt, wiążę się już po skosach, ale przez całe półtorej godziny spaceru było nam wygodniej, niż w jakimkolwiek innym plecaku. A ja się czułam jak kilka miesięcy temu, kiedy Janka miała 4,5 kilo...
Indio jest fajne![]()
2007, 2009, 2016
Mnie się marzy Indio silk, ale nie mogę już nigdzie znaleźć... za to dziś trafiłam na Rosenwooda (wygląda na to, że wciąż dostępny) i może by tak wziąć myślę sobie... choć z drugiej strony dość grube indio już mam... ach, te dylematy![]()
rzucam linkiem - może ktoś pragnie go bardziej http://www.slinginghappy.co.uk/index_files/Page700.html