No ja niestety 6 potrzebuję, choć zastanawiam się ciężko czy bym się w 5 nie zmieściłatylko póki nie przymierzę to boję się 5 kupować, tylko skąd tu taką wziąć na próbę
![]()
No ja niestety 6 potrzebuję, choć zastanawiam się ciężko czy bym się w 5 nie zmieściłatylko póki nie przymierzę to boję się 5 kupować, tylko skąd tu taką wziąć na próbę
![]()
to ja Ci publiczniepodam swoje wymiary,Ty porównasz ze swoimi i będziesz wiedzieć, kieszonka i 2X z 4,1 wisi prawie po kolana.
dobra,zmierzyłam się miarką krawiecką: w cyckach 89,w talii 70,w biodrach 93.
talię mam wysoko,bo mam krótki tułów,tam gdzie idą pasy pod pupą i z tyłu się wiążę (czy z przodu) mam 82.
wzrost 171.
albo jak masz kieszonkę prawidłowo zawiązaną, to ogony wymierz od końca do miejsca w którym byś chciała żeby się kończyły, przy każdym wystarczy 25cm i już jest ok.
Ania-ale Ty chciałąś Aqua a nie hellblau.No i z tego co widzę są tylko 5. Dowiem się w poniedziałek.
![]()
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
Ania,ale Ty chudzina jesteś,więc sie spokojnie zapakujesz w rozmiar 5
Ja sie pakowałam w 2X,ale wiązałam na skosach....ale Ty to połowa mnie
![]()
Magda to między ciążami mogłybyśmy wspólną szafę mieć![]()
a ja jednak wolę 6 i tylko jedną 5 mam
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
wiem,że 6 są fajniejsze, no i lubię jednak ogonki![]()
bo malowniczo wyglądają przy moim stylu ubierania
z tym że 5 umiem opanować na dworze żeby jej nie brudzić, a 6 do tej pory nie, a rzadko wychodzę z domu już zawiązana.
a na marginesie![]()
przyszły konopie
obrus u babci
narzuta u cioci
szmata jakby niedokończona
ale dziś ją dokończę![]()
OKROPNA
pierz się szybciej cholero![]()
dowód:
![]()
mamy podobne zdanie co do konopi, ja swoje dziś rano do pralki wrzuciłam
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
hej Indiofilki,
jestem baaardzo poczatkujaca w chustomanii a ze dzidzia ma sie dopiero pojawic na swiecie pod koniec wrzesnia - to jak na razie bez zadnej praktyki jestem
juz sie na 99% zdecydowalam na pierwsza chuste dla dzieciatka - INDIO tylko nie wiem jaka wybrac, tzn czy 100% bawelny, czy z lnem czy z konopiami, chcialabym by chusta byla jak najbardziej elastyczna i wygodna dla malenstwa no i jak najmniej sztywna - ktory rodzaj zatem wybrac? oto jest pytanie![]()
jeśli indio dla noworodka, to ja wybrałabym bawełnę. Konopie i len dość sztywne są w porównaniu z bawełną
Ania, na poczatek może być po prostu bawełniana i wybierz taka jak Ci się podoba wizualnie. Domieszki są istotniejsze później jak dziecko robi się cięższe. Jak chcesz mięciutką to warto kupić chustę używaną, bo zwykle juz jest złamana. Miłych wyborów!
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Zdublowałyśmy się z Hanti z radą![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
A ja będę przewrotna i powiem, że dla noworodka to z jedwabiem bym wzięłaa tak w ogóle to mnie się takie maleństwo najlepiej w Vatanai nosiło. Polecam!
Jest od razu miękki, milutki, łatwo się mota - to na pewno. Widziałam cudzego pasiaka storcza niedługo po zakupie i muszę powiedzieć że różnica duża..Zamieszczone przez Cirit
No właśnie.... bo ja tylko leosia próbowałam, bardzo mi sie podoba, nadspodziewanie łatwo poszło, kieszonke sieknełam, a wczesniej tylko elastyczną wiązałam, ale spociłam sie potwornie i szukałam czego s na teraz na lato, z myslą ze leona kupie na jesieni i przy okazji sprzedam swojego elastyka wtedy
ekhm ale leoś to nie indio
Mam jedwab od dzisiaj. Wygląd średni, ale matko jak nosi! Super chusta!
Jestem nią oczarowana po dzisiejszym ok. godzinny noszeniu. Trzyma jak brzytwa. Miękka od razu, bez prania. Konopie przy niej to derka![]()
Długa taka, że hoho.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
uprasza się o założenie wątku dla LEOfilek![]()
irlaaa a fotkizaczynam chorować na jedwab, że nie wspomnę o kaszmirze i pistacji
![]()
Fotki będą ale z ogólnej radości Dziecięcia, nie mam w zamotaniu - ze szczęścia zapomniałam uwiecznić
![]()
![]()
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.