np rosenholza i farbkęZamieszczone przez Beotia
pięęęęęęęęęęęęękny brązik by wyszedł :F
np rosenholza i farbkęZamieszczone przez Beotia
pięęęęęęęęęęęęękny brązik by wyszedł :F
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
albo konopie naturalne i farbke brazowamniam!
administracjo! dlaczego nie ma ikonki sliniacej sie indiofilki na sama mysl o indio???
dziewczyny to farbujcie, farbujcie te rozenholze bo ciekawam bardzo efektuWydaje mi się, że na fiolet też by się fajnie farbnął i na pomarańcz, byłby taki cieplutki
![]()
A jak mi wyjdzie tak kolorek? Pofarbuje się absolutnie równomiernie czy zostaną jakieś jaśniejsze nitki podkreślające strukturę tkaniny?
I jeszcze pytanie: jak się różni pod względem nośności i miękkości indio natur braun od indio z lnem i od indio z konopiami?
Efekt farbowania zależy od tego co pofarbujesz i na jaki kolor. Jesli wybierzesz chustę nie pastelową i pofarbujesz na raczej jasny kolor, to kontrast jakiś powinien zostac.
Co do nośności Indio z lnem i konopiami noszą świetnie, Indio natur brown to bawełna, czyli przy ciężkich dzieciach zalezy kto co lubi.![]()
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
Jak myślicie co wyjdzie jak rozenholza turkusem potraktuje?
Ja myślę że wzorek wyjdzie taki brązowo-fioletowy na turkusowym tle.
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo
i pewnie ten fioletowy odcień wpadający w śliwkęZamieszczone przez Zuzia
Szmaragdowa zieleń chyba by dała mniej skliwkowy - bardziej brązowy odcień. Teoretyzuje - bo rozenholza na oczy nie widziałam, a farbowałam tylko spodnie
![]()
kasia, mama trójki ('99, '01, '07)
to ja tez dolaczam do grona indiofilek - popelnilam bialo-niebieskie i wpadlam jak sliwka w kompocik![]()
Zawsze wydawalo mi sie, ze nie bede lubila indio, bo na zdjeciach jakos slabo do mnie przemawialo - ten wzorek i kolorki. W koncu stwierdzilam, ze jesli juz, to tylko bialo-niebieskie albo bialo-fioletowe (pieeeeekne, tylko chyba nieosiagalne). Natomiast indio na zywo powalil mnie na kolana - ta faktura! W dotyku boskie, wyglada przeslicznie - marza mi sie nastepne, ale najpierw chyba musialabym opylic moja Vicky - bo przegrala okrutnie w przedbiegach
No i marzy mi sie wlasnie taki turkusik z brazem, wiec chyba musze kupic cos czerwonego i pofarbowac.
Ania z Tulikowa - pomysly na farbowanie masz zupelnie w moim stylu, bo i ten turkusik, i rozen z pomaranczem brzmi smakowicie.
Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)
Nitka a ja już farbki kupiłam, i będę rozenholza farbowaćZamieszczone przez nitka
Mówisz, że ta może wyjść brąz z turkusem
to moje ulubione zestawienie
![]()
niestety nie wiem czy tak wyjdzie, ale mam taka sama nadzieje jak Ty![]()
Uwielbiam polaczenie niebieskiego z brazem i od dwoch tygodni chodze i sie zastanawiam jakie indio potraktowane turkusikiem daloby wlasnie turkus z brazem... Trzymam kciuki i daj znac jak bedziesz farbowac.
Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)
Aniu, ale brzmi interesująco![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
do mnie dziś przyszły dwie paczuszki, cuuuuuudne złamane konopie i farbki, a ręka drży. Najpierw zmasakruję farbką elastyka, a w konopiach jasnych troszkę ponoszę![]()
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
do mnie farbki jeszcze nie dotarły........Hanti,a gdzie Ty dorwałas używkę konopii?
hahaha farta miałamczyściłam kupię/sprzedam kiedy jedna z naszych foremek wkleiła ogłoszenie że sprzeda, mi nie trzeba dwa razy powtarzać
![]()
podłość ludzka nie zna granic.Ty powinnaś z racji moderacji, jak obsługa samolotu ...na końcu się obsłużyćZamieszczone przez hanti
![]()
![]()
to nie z racji moderacjiale duszności nocnych, spać nie mogę
i tak sobie ślęczę na form
ja dzisiaj jedwab popełniłambędę o suchym chlebie z miesiąc jechać i kombinuję co by tu sprzedać
![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
przyznam wam się do czegoś strasznego....
Kupiłam indio dla koleżanki w prezencie i....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dałam jej nie motając nawet na sobie ani razu......
Straszne, prawda???
ekhm Basiuczy możesz zostać moja koleżanka?????W lipcu mam imieniny?
![]()