Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1435

Wątek: Doux-Doux - Kardigany na wiosnę, Bluzy z kapturem

Mieszany widok

Chustopaleozoik Awatar zulam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Chani Zobacz posta
    A czy takie pulowe śniadaniówki nadają się na kontakt z czymś tłustym? Zawsze mam problem w co zapakować np ciasteczka, choćby kruche, one tłuste są jednak. Nie wspomnąc np o oponkach.
    Jako użytkowniczka twierdzę, że się nadają. Ja owijam w ręcznik papierowy/serwetkę/papier do pakowania (pół papieru na kanapkę) i do woreczka, plus gumka żeby było ściśle.

Chustomanka Awatar kamillasz
    Miejscowość
    Górny Śląsk

Domyślnie

A czy uszyłabyś woreczki na mokre stroje kąpielowe z pullu (wzór 1 z prawej, pawie pióra)? Jeśli tak, to w jakiej cenie?

Chustoguru Awatar mama_na_szóstkę
    Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

Hej babeczki
    Julka, na już mam śniadaniówkę z piórkami. Niezgubki na zamowienie, żeby wewnątrz wyszyć nr tel. Podeslij proszę na pw w jakim wieku dzieci i nr tel.

biedronko, rowery to była jednorazowa akcja niestety. Mam teraz cztery wzory, te z Zulamkowych sniadaniowek.

kamillasz, jakiej wielkości chciałabyś te woreczki? Chyba zamiast rzepow lepsze byłyby ściągane sznurkiem, żeby nie zaciągały stroju. Cena będzie zależała od wielkości worka.

zulam <3
    mama_pięciu synów i córeczki od szesnastu lat na forum Doux-Doux znów na HM Sklep

Chustomanka Awatar Julka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mama_na_szóstkę Zobacz posta
    Hej babeczki
    Julka, na już mam śniadaniówkę z piórkami. Niezgubki na zamowienie, żeby wewnątrz wyszyć nr tel. Podeslij proszę na pw w jakim wieku dzieci i nr tel.

biedronko, rowery to była jednorazowa akcja niestety. Mam teraz cztery wzory, te z Zulamkowych sniadaniowek.

kamillasz, jakiej wielkości chciałabyś te woreczki? Chyba zamiast rzepow lepsze byłyby ściągane sznurkiem, żeby nie zaciągały stroju. Cena będzie zależała od wielkości worka.

zulam <3
    ode mnie poszedł priv

-Kochać to chcieć przemierzyć cały świat we dwoje, po to, by nie było miejsca na ziemi wolnego od wspólnych wspomnień-

Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

Odpisałam. Chwile temu wróciłam dopiero z balu z młodzieżą
    mama_pięciu synów i córeczki od szesnastu lat na forum Doux-Doux znów na HM Sklep

Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie Doux-Doux - zapraszam! Nowe PULe na woreczki/fartuszki #280

Zamowienie dla Julki leci w świat, a przy okazji innego śniadaniówkowego zamówienia podjelam się naprawy spodni. Jakkolwiek to zabrzmi - lubię cerować dżiny tudzież przywracać formę innym dresom jest to jakiś rodzaj dewiacji, wiem, ale przy pięciu chłopakach nie wyrobiłabym inaczej, wiec polubiłam.

Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 25-02-2020 o 14:20

Chustopróchno Awatar marjen

Domyślnie

Kasiu masz jeszcze ten pul z wilkiem?
    Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20