Kresko, eM. Pokażecie torebkę?
Szukam czegoś nie za dużego ale jednak pojemnego
Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka
Kresko, eM. Pokażecie torebkę?
Szukam czegoś nie za dużego ale jednak pojemnego
Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez sweetrose ; 04-06-2021 o 20:04
Junior 2011
Oleksander2016
Zośka 2021
wow, torba jest super, właśnie odebrałam z paczkomatu. Tylko zasugerowałam się zdjęciami i myślałam, że będzie suwak na tej zewnętrznej stronie, no trochę go jednak brakuję. Może uda się kogoś poprosić i jakoś doszyć
A tak poza tym jest boska. Obawiałam się, że może być za duża, ale jest w sam raz.
A powiedz mi jak z tym bordowym materiałem? Prałaś go, wiesz może czy farbuje?
sweetrose, moje zdjęcie jest tutaj w wątku na stronie 13, innego na razie nie mam.
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
eM. Aż musiałam inaczej wejść bo na tapatalk inaczej widać strony. Piękna. Uwielbiam takie kolory i wzory. Napiszesz co ma w środku? Kieszonkę, jakąś przegródkę czy coś? Mama_na_szóstkę ile taka przyjemność?
Junior 2011
Oleksander2016
Zośka 2021
eM. błagam o wybaczeniezupełnie mi to wyleciało. To jest jedyna torebka bez suwaka. Bordowy nie powinien farbować, przynajmniej tak zapewniał sprzedawca. Sprawdzę na skrawku w pracowni w pn i dam Ci znać. A jakbym Ci dosłała rzep i taką patkę do przyszycia nad kieszenią nawet ręcznie? Ogarniesz sama?
To jest moje życiowe "szczęście". Często mi się takie przypadki zdarzają
O nie nie, ja jestem antytalenciem szyciowym
Ale może to dobry pomysł. Tylko o przyszycie poproszę mojego L. lub mamę, oni są w tym lepsi
A widzisz ja nie używam tapatalk.
Musze powiedzieć, że na żywo jak ją zobaczyłam zachwyciła mnie jeszcze bardziej. Cieszę się, że była wtedy w gotowcach, bo sama pewnie bym się na taką nie zdecydowała, a jest dla mnie idealna pod względem wzoru i koloru
A co do samej torebki to ma w środku jedną kieszeń plus małą kieszonkę na tel. np. Zapinana na suwak plus klamka z zapięciem. Więcej opisu jest tutaj w wątku w pierwszym poście pod nr 4 Little Bag Doux-Doux tylko niestety brakuję zdjęćOgólnie ona ma jeszcze taką patkę dzięki której można ją nosić na pasie biodrowym nosidła
![]()
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
eM. jeśli czujesz, ze chcesz ja odesłać, zwrócić albo dać do poprawki, to zróbmy to.
a ja tak mam czasem, ze robię coś „po swojemu” i żyję z głową w chmurach... jeszcze raz przepraszam![]()
❤️