Kasiu a masz jeszcze jakies maseczki na zbyciu? Dla dzieci i dorosłych?
Kasiu a masz jeszcze jakies maseczki na zbyciu? Dla dzieci i dorosłych?
gratulacje, ładne projekty - aż trudno mi zdecydować, który najbardziej mi się podoba. I też takie bardzo doux-douxowe!
To będą hafty, jak dawniej, czy nadruki? (czysto ciekawościowo pytam, bo na tyle, ile syn jest noszony, to i tak jest zanosidłowany że hej).
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Tinuviel, mam z pojedynczej dzianiny w poście nr #609na dorosłego mężczyznę musiałabym doszyć
Jul, będę robiła aplikacje i hafty. Dziś właśnie zaliczyłam małe spięcie z rysowniczką, ze tylko druki mam, a miały być aplikacje, no ale mam tylko dwie ręce, dużo różnych produktów, dużo spraw poza szyciem. Sklep zaskoczył mnie ilością pracy z naszej strony... ech...
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 03-06-2021 o 23:46
A czy szyjesz jeszcze takie niewielkie torebki chustowe, z klapką?
Super!
To jest moja najwspanialsza torebka!
Na tyle mała że zgrabna i wygodna i jednocześnie na tyle duża że sporo pomieści
Najstarsza chciałaby taką też
Chustową albo niekoniecznie chustową.
(Tylko kolorystycznie ona wybredna jest)
Spokojnie poczekamy co się pojawi, bardzo się nie spieszy, w razie wpiszemy się w jakaś kolejkę zamówieniową![]()
Kasiu - nieustająco kciuki![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Dzięki wielkie ❤️
A ja właśnie miałam pisać, że ta torebka z klapką od Ciebie jest moją ulubioną. Mam koła zębate i uwielbiam je. Kolorystycznie idealna, pasuję mi do wszystkiego. Bardzo jestem z niej zadowolona!![]()
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em