No w końcu załapało mi zdjęcie chciałam wstawić co się stało z czarną wkładką w praniu, chociaż rzecz jasna to pokłosie prania w 60oC bo jednak strona od ciała jest biała i wybierałam do prania z białymi, pewnie jakość materiału też jest nie bez znaczenia ale z czarną bielizną to ja bez wkładek zawsze miałam problem z odbarwieniami, no denerwowało mnie to więc jakoś zostałam przy jasnych.
Zulam ja mam 50%czarnych 50%cielistych, a wszystkie laserowe więc to co one mają w kroku to nie na wiele się zda chętnie zobaczę czy pojawi się coś w ciemnych barwach, bordo może być ciekawe

Rafandynko ja używam tylko wkładek, zapinam, czasami spinam w kostkę i wrzucam do kosza z brudami i tyle, do prania jak przerzucam to czasami je rozpinam a czasami nie, w suszarce jednak rozpinam już... Koleżanka ma wewnątrz kosza na pranie podwieszony woreczek siateczkowy do ktorego wrzuca wkładki a potem cały woreczek do prania, ale widziałam też że dziewczyny trzymają w wiaderkach z pokrywką np takich a la na proszek czy kocią karmę