Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1435

Wątek: Doux-Doux - Kardigany na wiosnę, Bluzy z kapturem

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

No w końcu załapało mi zdjęcie chciałam wstawić co się stało z czarną wkładką w praniu, chociaż rzecz jasna to pokłosie prania w 60oC bo jednak strona od ciała jest biała i wybierałam do prania z białymi, pewnie jakość materiału też jest nie bez znaczenia ale z czarną bielizną to ja bez wkładek zawsze miałam problem z odbarwieniami, no denerwowało mnie to więc jakoś zostałam przy jasnych.
    Zulam ja mam 50%czarnych 50%cielistych, a wszystkie laserowe więc to co one mają w kroku to nie na wiele się zda chętnie zobaczę czy pojawi się coś w ciemnych barwach, bordo może być ciekawe

Rafandynko ja używam tylko wkładek, zapinam, czasami spinam w kostkę i wrzucam do kosza z brudami i tyle, do prania jak przerzucam to czasami je rozpinam a czasami nie, w suszarce jednak rozpinam już... Koleżanka ma wewnątrz kosza na pranie podwieszony woreczek siateczkowy do ktorego wrzuca wkładki a potem cały woreczek do prania, ale widziałam też że dziewczyny trzymają w wiaderkach z pokrywką np takich a la na proszek czy kocią karmę
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustoguru Awatar mama_na_szóstkę
    Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

Dziewczyny kochane, po dzisiejszym dniu ogłaszam kapitulację w temacie weluru. Uszyłam komplet dla Zulam i dla Paprotki i to by było na tyle. Moja obecna maszyna nie chce szyć nawet na podwójnym transporcie, a na nową muszę poczekać aż dopłynie do Polski czyli pewnie jeszcze miesiąc.
    mama_pięciu synów i córeczki od szesnastu lat na forum Doux-Doux znów na HM Sklep

Chustopróchno Awatar muzakate
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mama_na_szóstkę Zobacz posta
    Dziewczyny kochane, po dzisiejszym dniu ogłaszam kapitulację w temacie weluru. Uszyłam komplet dla Zulam i dla Paprotki i to by było na tyle. Moja obecna maszyna nie chce szyć nawet na podwójnym transporcie, a na nową muszę poczekać aż dopłynie do Polski czyli pewnie jeszcze miesiąc.
    Ot - a na jaką maszynę czekasz?

Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka

Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muzakate Zobacz posta
    Ot - a na jaką maszynę czekasz?

Muzo kochana na JackA5, JackA6F-H, na renderkę i jeszcze jedną z potrójnym transportem, ale nie pamietam co to będzie
    mama_pięciu synów i córeczki od szesnastu lat na forum Doux-Doux znów na HM Sklep

Chustopróchno Awatar muzakate
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mama_na_szóstkę Zobacz posta
    Muzo kochana na JackA5, JackA6F-H, na renderkę i jeszcze jedną z potrójnym transportem, ale nie pamietam co to będzie
    Wow, ale fajnie! Super sprzęciory - szaleństwo! Sama będziesz je wykorzystywać? Czy Más gogos jeszcze do szycia? Ja mam Jacusia A4 - pruje jak czołg. Martwi mnie tylko, że nie wykorzystuję potencjału tej maszyny... Nie sprzedam jej, bo w życiu sobie takiej nie kupię, ale chętnie miałabym coś prostszego i renderkę też!

Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

Wiesz co, Kasiu... pomysłów mieliśmy już tyle, ze głowa mała. Początkowo miała być zatrudniona krawcowa, później znalazłam szwalnię. Teraz widzę, ze pracy jest ogrom, pomysłów jeszcze więcej, wiec znów wróciła myśl, żeby czasowo zapraszać kogoś do pomocy. No tylko muszę pogonić panów z firmy od maszyn. Może chociaż cześć nam dowiozą, a na te ze słynnego promu zaczekam.