Z ptakiem. Reszta przez messengera![]()
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Z ptakiem. Reszta przez messengera![]()
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Zbieram się od jakiegoś czasu z pokazaniem torebek. Wzięło mnie kiedyś na #zerowastenogawki dżinsów, frędzelki girasolka, kawałek lenny lamb i eko-skórzane rączki, eko-zamsz. Każda mieści A4. Każda lekko usztywniona, trzyma fason. Prostokątna zapinana na zamek, pozostałe dwie na zapięcie magnetyczne. Dziś tylko zdjęcia. Jutro szczegóły
Fotki główne: Jasiek
Dżinsowa prostokątna, cena 79 zł. Sprzedana
Wymiary: szerokość 32 cm, wysokość 35 cm. Głębokość 5 cm. Mieści A4 pionowo. Długość raczek 49 cm. Jest możliwość zamontowania długiego paska na skos na życzenie. Na tylnej ścianie na zewnątrz kieszeń na zamek, zapinanie torebki również na zamek, wewnątrz kieszenie otwarte na telefon, portfel czy kalendarz. Polecam np. dla nastolatek.
Dzinsowa pękata, cena 89 zł. Rez. dla Madagaskar
Wymiary: szerokość 40 cm, wysokość po środku do klapki 30 cm, wysokość boku do rączki 40 cm, rączka 47 cm. Torebka jest pękatą, wewnątrz ma przegrodę dzielącą wnętrze na dwie części. Na jednej ściance podszewki kieszenie otwarte na telefon, notes, portfel. Rączka nie jest długa, ale dzięki wycięciu „w serek” wygodnie się zakłada na ramię.
Szara z kokardą, cena 99 zł. Sprzedana
Wymiary: szerokość 40 cm, wysokość po środku do kokardy 30 cm, wysokość boku do rączki 40 cm, rączka 47 cm. Torebka jest pękatą, na zewnątrz na tylnej ściance ma kieszeń na zamek, wewnątrz ma przegrodę dzielącą wnętrze na dwie części. Na jednej ściance podszewki kieszenie otwarte, na drugiej pojemna kieszeń na zamek. Rączka nie jest długa, ale dzięki wycięciu „w serek” wygodnie się zakłada na ramię.
ten wzór szylam ostatnio chyba dziesięć lat temu![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 28-05-2021 o 09:19