Zdjęcia piórnika
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Zdjęcia piórnika
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
"Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak
Ciężki wybór
Na oku mam gekony i to indio.
A z tych drugich materiałów - pierwsze zdjęcie to obok indio (czy to jest to samo co na trzecim zdjęciu? czy to jest prawa i lewa strona? bo ze zdjęć bardziej mi wpadło to z trzeciego zdjęcia), to obok tegoczyli wszystkie trzy w rzędzie razem z indio i z trzeciego zdjęcia ostatnie w rzędzie. I ten bym chyba z gekonami połączyła, a te dwa pozostałe ewentualnie z indio. No i nie wiem którą opcję wybrać
Mam nadzieję, że nie namotałam za bardzo.
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
eM. Pierwsze i trzecie zdjęcie jest bardzo podobne. Spróbuje edytować post i podmienić na ponumerowane tkaniny, bo dziś chyba cieżko z myśleniem. Ciężkie dni i noce za mnąwydaje mi się, ze chodzi Ci o tą samą tkaninę na obu zdjęciach. Tam nawet gładkie tło przechodzi od czekoladowego brązu do takiego bardziej szarego. I na pierwszym jest mniej widoczny, ale to tylko prawa strona, bo on jest jednostronnie drukowany, lewa jest lewa i nie nadaje się do pokazania
Franada, ok. Będzie z pomarańczowym wewnątrz. A czy ewentualnie może być czarna gładka guma? Pytam, bo pamietam naszą rozmowę we wcześniejszych postach, kiedy Ci odradzałam, a znalazłam przy okazji porządków gumę z nosideł. 2,5 cm szerokości. Nosiłam tez ostatnio Zu w kościele w nosidle po Miśku, które po drodze było w pożyczkach i gumki działają po pięciu latach. Nic nie sparciało.
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 07-06-2020 o 12:03
A no właśnie, bo na jednym wydawał się brązowy, a na drugim bardziej szary.
Z pierwszego 3, a z trzeciego 2 i 4.
Ale chyba bardziej do mnie przemawia gekony z 4 (z trzeciego zdjęcia) albo indio z 3 (z pierwszego)
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
A pokazałabyś mi tą 4 z trzeciego zdjęcia - większy kawałek, ewentualnie razem z gekonami? Jak znajdziesz chwilę. Bo chyba te gekony do mnie przemawiają najbardziej![]()
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
Dziewczyny, przepraszam, wypadłam z ważnego powodu na tydzień. We wtorek wracam i będziemy działać.