Okej pomarańczowy i pomarańczowa kieszeń na komórkę
Jesteś Kreseczko, ale gdybys się nie odezwała, to trzymałam dla Ciebie girasolka![]()
A ja dumam nad tymi skrawkami. W oko wpadły mi indio natur, girasol (chyba) na dole trzeci od lewej i gekony. Dużo zależy co wewnątrz. Podoba mi się ten materiał z przybornika (jest jeszcze?) ewentualnie coś innego równie ładnego, ale on i tak nie do każdej z tych chust by pasował.
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
Natura tam nie ma, to indio z welenką. Trzeci od lewej w drobne tęczowe paseczki lenny. Gekony można na prawą albo lewą stronę - co kto lubi. To co szylam dla marjen to był kawałek didka, ale poszło co do skrawka. Inny didek z takim turkusem, ale tez z zielenią jest pierwszy z brzegu od lewej. Do brązów Z turkusem i do czerwieni/bordo mam dwie ładne tkaniny we wzory. Tylko to już nie dziś, jak wrócę jutro z Krk.A jednak, bordo był na wierzchu
![]()
O nie, ten to nie moje kolory. Przynajmniej tutaj na zdjęciu, może wkomponowany w coś inaczej wygląda, ale jak już pisałam moja wyobraźnia leży
A chodziło mi o ten materiał
jest jeszcze?
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
Wrzucam jeszcze kilka zdjęć w różnych kombinacjach. Tamten paisley czekał długo na chętne ręce aż w końcu poszedł w całości do Marjen.
Jeśli musiałby to być wzór paisley, znalazłam na alledrogo coś takiego:
![]()
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 07-06-2020 o 11:55
Och, dziękuję za zestawienie. Piękne te materiały. Jest z czego wybierać.
Muszę chwilę pomyśleć![]()
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em