Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1435

Wątek: Doux-Doux - Kardigany na wiosnę, Bluzy z kapturem

Mieszany widok

Chustoguru Awatar mama_na_szóstkę
    Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

Didek idzie w całości do marjen, bo to był skrawek.
    Jutro będę robić zdjęcia podszewek, to pokaże co jeszcze mam. Przybornik Marysi miał wielkość A5, to i tak chyba by zabrakło na całość.
    Kieszonka od strony bilonu jest z zakładkami, nie jest płaska, chociaż nie wyszła na zdjęciach.

franado, jakieś opcje kolorystyczne napiszesz? Ewentualnie czy patrzyłaś na zdjęcia z bawełną maseczkową?
    mama_pięciu synów i córeczki od szesnastu lat na forum Doux-Doux znów na HM Sklep

Chustodinozaur Awatar franada
    Miejscowość
    BB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mama_na_szóstkę Zobacz posta
    franado, jakieś opcje kolorystyczne napiszesz? Ewentualnie czy patrzyłaś na zdjęcia z bawełną maseczkową?
    Jest szansa na uszycie z tego materiału chustowego? Na zewnątrz, a w środku liski (te z bawełny maseczkowej)?
    "Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak

Chustoguru Awatar mama_na_szóstkę
    Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez murmle Zobacz posta
    Kasiu a czy u mnie dałoby się tak kieszonkę na monety zrobić?
    Tak, spróbuje wypchać kieszeń drobniakami, żeby było ją dokładnie widać, ale dopiero jak Zu położę, bo dziś wyjątkowo marudząca jest.
    Cytat Zamieszczone przez franada Zobacz posta
    Jest szansa na uszycie z tego materiału chustowego? Na zewnątrz, a w środku liski (te z bawełny maseczkowej)?
    Zmierzę ile zostanie po wykrojeniu portfela dla murmle i dam znać. Cena chustowo-bawełnianego będzie porównywalna do portfela, czyli 60 zł. Liski mam.
    mama_pięciu synów i córeczki od szesnastu lat na forum Doux-Doux znów na HM Sklep