Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1435

Wątek: Doux-Doux - Kardigany na wiosnę, Bluzy z kapturem

Mieszany widok

Chustoguru Awatar mama_na_szóstkę
    Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

Cześć @franada, przepraszam, nie dostałam powiadomienia do wątku, a trochę odlecialam w rodzinę.

1. tak, mogą mieć drucik, część miało, część nie. Szpitalne miały obowiązkowo, do okularów tez wolę z drucikiem.

2. taki zwijany przybornik z dodatkową kieszonką na strugaczkę czy gumkę 35 zl.
    zapraszam
    mama_pięciu synów i córeczki od szesnastu lat na forum Doux-Doux znów na HM Sklep

Chustodinozaur Awatar franada
    Miejscowość
    BB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mama_na_szóstkę Zobacz posta
    Cześć @franada, przepraszam, nie dostałam powiadomienia do wątku, a trochę odlecialam w rodzinę.

1. tak, mogą mieć drucik, część miało, część nie. Szpitalne miały obowiązkowo, do okularów tez wolę z drucikiem.

2. taki zwijany przybornik z dodatkową kieszonką na strugaczkę czy gumkę 35 zl.
    zapraszam
    Maski już kupiłam, ale chciałabym piórnik. Tylko właśnie musiałabym Ci dokładnie wytłumaczyć wymiary. Bo jedne kredki są kwadratowe, drugie zwykłe i musi być określona ilość. Może też dałoby się zastąpić materiał gumką, aby nie wypadały? Oczywiście zrozumiem jak to cenę podbije.
    "Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak

Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie Doux-Doux - zapraszam! Maseczki Nowe PULe na woreczki/fartuszki #280

Spoko, to policz ilość kredek i ich obwody. Co do gumek - przy okazji maseczek mam trochę, choć rzeczywiście ludzie podbili cenę trzykrotnie na metrze mogę oczywiście wszyc gumkę, tylko moim zdaniem to mniej trwałe rozwiązanie. Jak kiedyś szylam chłopakom, zabezpieczyłam dodatkową klapką z tkaniny i nic nie wypadało.
    Coś takiego jak w przyborniku Marysi:

mama_pięciu synów i córeczki od szesnastu lat na forum Doux-Doux znów na HM Sklep

Chustodinozaur Awatar franada
    Miejscowość
    BB

Domyślnie

Ty się znasz. Może faktycznie gumki to kiepski pomysł... Policzę kredki zatem. A jakie materiały do wyboru? Spytam też córki, bo może nie zwijany piórnik tylko składany jak ten przybornik...
    "Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak

Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

Zerknij na bawełny maseczkowe. Zostały mi jeszcze liski w lesie, koty w obu wersjach, dino i potwory, albo takie drobniejsze wzory typu gwiazdki. Jeśli żadne z tych, to daj znać kolorystycznie czego szukać, bo nie wiem w czym Twoja córcia gustuje