Dzięki za odpowiedź! Ech, nie wiem, czy to nie przerasta moich umiejętności. Może kiedyś spróbuję. Etui piękne!
Dzięki za odpowiedź! Ech, nie wiem, czy to nie przerasta moich umiejętności. Może kiedyś spróbuję. Etui piękne!
Olsenna, spróbuj na czymś, czego i tak nie będzie Ci bardzo szkoda, bo się zniszczyłoja ostatnio zupełnym przypadkiem trafiłam na zdjęcia przed i po naprawie na pinterescie. Daleko mi do ideału...
Marjen, cieszę się bardzo <3
To jeszcze katowickie zamowienie zbiorowo. Troszkę już ciemno i zdjęcie słabe.
![]()
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 02-03-2020 o 17:28
Dziewczyny kochane, nie planowałam takiego asortymentu, ale czasy takie
Maseczki. Sporo już uszyłam, ale nie zapowiada się na koniec noszenia, a bawełnę i gumki jeszcze mam. Szylam tez z troczkami do wiązania z braku gumek, ale udało mi się dokupić cieniutkie i delikatne.
Dzis będę szyła sporo, zaraz Wam pokażę z czego można zamawiać. Dla dzieci szyję mniejsze niż dla dorosłych. W razie zaluźnej gumki, można zawiązać delikatnie supełek i jest ok. Cena 12 zł za sztukę. Wysyłam paczkomatem za 11 zł. Gdyby się nie dało, piszcie inne propozycje wysyłki. Pocztą tez się da, choć mniej chętnie, bo kolejka kilometrowa o każdej porze.
Aktualnie mam tyle plus jeszcze trochę wzorów geometrycznych leci do paczkomatu, na bardziej spokojne i męskie maski
My też nosimy
![]()
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 20-04-2020 o 12:09