Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1435

Wątek: Doux-Doux - Kardigany na wiosnę, Bluzy z kapturem

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

Kasiu, tak przyszłościowo zapytam: ile chusty potrzebne jest na nosidło? zwykłe, nie toddlerowe.
    a ile na taką torebkę jak ane?
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Chustoguru Awatar mama_na_szóstkę
    Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

Aniu, na nosidło 2-2,20 m, w zależności jaki wzór i szerokość chusty, a torebkę sprawdzę. gdzieś miałam zapisane
    mama_pięciu synów i córeczki od szesnastu lat na forum Doux-Doux znów na HM Sklep

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

czy ja w tym wątku już reklamowałam praktyczność paska d aparatu? bo mój mąż ostatnio chwalił jak on cudownie odciąża kark w stosunku do paska oryginalnego. byliśmy na długim spacerze aparat : duża lustrzanka z gripem na baterie plus teleobiektyw całość ok 7 kg. i szyja go nie bolała. tak więc polecam z całego serca!
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Chustofanka Awatar Ewulinek
    Miejscowość
    Krasne

Domyślnie

Mam pytanie o śliniak - nada się dla sporego 2,5 latka? Zbliża się komunia i nie chciałabym co chwila syna przebierać I masz może dostępną jakąś śniadaniówkę od ręki?
    Zuzia 27.11.2013 Gabryś 19.11.2015

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mama_pięciu Zobacz posta
    Aniu, na nosidło 2-2,20 m, w zależności jaki wzór i szerokość chusty, a torebkę sprawdzę. gdzieś miałam zapisane
    Uuu, duzo... a to jest w wersji ze tylko chusta, tak? A jak chusta na zewnatrz a od srodka material "zwykły"?
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kreska Zobacz posta
    Uuu, duzo... a to jest w wersji ze tylko chusta, tak? A jak chusta na zewnatrz a od srodka material "zwykły"?
    w takiej wersji z 2 m wystarczy na torebkę a tak serio - szyłam z pasiaka girasola halfa i chyba było 168 cm, ale to tak ledwie, ledwie, przy czym paski po prostu szły w poprzek panela. a jak jest jakiś zakard, to tak łatwo nie jest, bo jednak fajnie jak wzór ładnie współgra i na panelu i na pasach.

Ewulinek, nada się o ile sobie nie poodpina i nie zdejmie, ale rozmiarowo jak najbardziej. Kreseczka może potwierdzić, ze mój osobisty jest całkiem spory woreczek tez by był.

panthera, dziękuję i ogromnie się cieszę. niech Wam służy
    mama_pięciu synów i córeczki od szesnastu lat na forum Doux-Doux znów na HM Sklep

Miejscowość
    Krasne

Domyślnie

Ewulinek, nada się o ile sobie nie poodpina i nie zdejmie, ale rozmiarowo jak najbardziej. Kreseczka może potwierdzić, ze mój osobisty jest całkiem spory woreczek tez by był.
    Super, to skrobię priva

Miejscowość
    Krasne

Domyślnie

Jestem zachwycona tym śliniakiem, dzieki wielkie

Domyślnie

w takiej wersji z 2 m wystarczy na torebkę a tak serio - szyłam z pasiaka girasola halfa i chyba było 168 cm, ale to tak ledwie, ledwie, przy czym paski po prostu szły w poprzek panela. a jak jest jakiś zakard, to tak łatwo nie jest, bo jednak fajnie jak wzór ładnie współgra i na panelu i na pasach.
    Już wiem na czym stoję. Dam radę odciąć z chusty max 110cm... pasiasty girasol. Da radę coś nosidłowego zdziałać z tego? czy lepiej odpuścić i wymyślić inne wykorzystanie takiego skrawka?
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Chusteryczka Awatar eM.

Domyślnie

hop hop, ane zrobiła mi smaka i mam wielką ochotę na torebkę Jest możliwość uszycia? Są może dostępne śniadaniówki lub możliwość zamówienia?
    Ostatnio edytowane przez eM. ; 18-05-2018 o 22:50
    A 03.2017
    M 11.2020

eM. nie Em

Miejscowość
    okolice Krakowa

Domyślnie

Kreseczko, zawsze się da jak dojdziesz do siebie, możemy dogadać szczegóły :*

eM. przepraszam, miałam się odezwać, ale czas mam zwariowany i zapomniałam jak chcesz, pomierzę nerkę. torebkę też się da śniadaniówki szyję na bieżąco jak jest zamówienie. mam pul, także bez problemu zaraz zerknę co się porobiło ze zdjęciami.