Kasiu, tak przyszłościowo zapytam: ile chusty potrzebne jest na nosidło? zwykłe, nie toddlerowe.
a ile na taką torebkę jak ane?
Kasiu, tak przyszłościowo zapytam: ile chusty potrzebne jest na nosidło? zwykłe, nie toddlerowe.
a ile na taką torebkę jak ane?
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Aniu, na nosidło 2-2,20 m, w zależności jaki wzór i szerokość chusty, a torebkę sprawdzę. gdzieś miałam zapisane![]()
czy ja w tym wątku już reklamowałam praktyczność paska d aparatu? bo mój mąż ostatnio chwalił jak on cudownie odciąża kark w stosunku do paska oryginalnego. byliśmy na długim spacerze aparat : duża lustrzanka z gripem na baterie plus teleobiektyw całość ok 7 kg. i szyja go nie bolała. tak więc polecam z całego serca!
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
Mam pytanie o śliniak - nada się dla sporego 2,5 latka? Zbliża się komunia i nie chciałabym co chwila syna przebieraćI masz może dostępną jakąś śniadaniówkę od ręki?
Zuzia 27.11.2013Gabryś 19.11.2015
w takiej wersji z 2 m wystarczy na torebkęa tak serio - szyłam z pasiaka girasola halfa i chyba było 168 cm, ale to tak ledwie, ledwie, przy czym paski po prostu szły w poprzek panela. a jak jest jakiś zakard, to tak łatwo nie jest, bo jednak fajnie jak wzór ładnie współgra i na panelu i na pasach.
Ewulinek, nada się o ile sobie nie poodpina i nie zdejmie, ale rozmiarowo jak najbardziej. Kreseczka może potwierdzić, ze mój osobisty jest całkiem sporyworeczek tez by był.
panthera, dziękuję i ogromnie się cieszę. niech Wam służy![]()
Jestem zachwycona tym śliniakiem, dzieki wielkie![]()
Zuzia 27.11.2013Gabryś 19.11.2015
hop hop, ane zrobiła mi smakai mam wielką ochotę na torebkę
Jest możliwość uszycia? Są może dostępne śniadaniówki lub możliwość zamówienia?
Ostatnio edytowane przez eM. ; 18-05-2018 o 22:50
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
Kreseczko, zawsze się dajak dojdziesz do siebie, możemy dogadać szczegóły :*
eM. przepraszam, miałam się odezwać, ale czas mam zwariowany i zapomniałamjak chcesz, pomierzę nerkę. torebkę też się da
śniadaniówki szyję na bieżąco jak jest zamówienie. mam pul, także bez problemu
zaraz zerknę co się porobiło ze zdjęciami.