Biorępisze PW
Biorępisze PW
A pasek do aparatu z indio blau, z wypełnieniem dałoby się zamówić?
Fistaszek jest z nami od lutego 2011
dzień dobry, spać nie mogłyście wczoraj
Krycha, zaraz zerknę na pw.
Danala - wszystko do zrobienia, zdjęcia na okładki wrzucę hurtem pewnie koło południa.
Uzanna za moment zrobie listę na pierwszej stronie. zanotowałam Twoje zam.
Kresko i kustafo, kolo południa wrzucę zdjęcia.
murmle, mam kawałek indio blau-natur, ale to jest wełenka. tu akurat mam zdjęcie z kiedyś. zobacz czy o to by chodziło.
dokładam zdjęcia dostępnych skrawków na okładki i paski foto:
![]()
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 05-10-2017 o 20:47
Czy w najbliższym czasie będą dostępne inne wzory PULi na fartuszki? Te kotki piekneChociaż jakieś pieski tez bym z chęcią przygarnęła
![]()
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
a ja zawsze chciałam taki naszyjnikmasz fotkę na człowieku? czy dobrze pamietam, że w ich produkcji synowie biorą udział?
![]()
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
Mamo, pięciu, ja bym się chciała znaleźć na liście (chętnie ba listopad) z zamówieniem na pięć krawatow w takim samym kolorze, ale każdy w innym rozmiarzeTak na mikołajki
![]()
Mama czterech synów. 2011, 2013, 2015, 2017.
eM. kotki wyruszają juz do nowych domków. jak mi się zwróci inwestycja i zostanie na waciki, to wtedy zakupię coś jeszczetylko pul drogi jak fix... wezmę pod uwagę pieski <3
martaj tak! to moi trzej najstarsi robią naszyjniki. w ten sposób dwa lata temu zarobili na Mikołaja. bardzo mnie to ujęło, że od nich wyszła inicjatywa. juz pytali czy trzeba dziergaćna wczorajszym człowieku
Nympha <3
dziewczyny, fartuszki gotowe, czekam na dalsze info
![]()
Interesuje mnie jasne indio w prawym dolnym rogu pierwszego zdjęcia i ciemna chusta ze złotym akcentem w w prawym dolnym rogu drugiego zdjęcia. Czy mogę prosić o fotkę tych skrawków razem, chciałabym zrobić z nich miksa na okładki a nie wiem jak że sobą zagrajądrugi wariant to jasne indio z pasiastą sąsiadką w czerwieniach
![]()
Paprotko, gotowych nerek do sprzedania nie mam, jedną swoją uszytą na wzór. oczywiście pokażę
a PULe wszystkie kupione u Moni
amefa, za 90 zł.
murmle, może teraz się wyświetli. a ten, o którym piszesz w drobne paseczki to girek sierra - kaczuszka
kustafa, ten gireczek jest wąski, paski idą w poprzek i musiałby być łączony w połowie, żeby osiągnąć 60 cm. brzeg od błękitu, na karku okolice bordo. potrafię to ładnie i mocno połaczyć, ale pytanko czy chcesz? przy okazji pytanie o to samo ewentualnie w drugą stronę do Kreski
Danala, pierwsze połączenie indio natura z didkiem, którego nazwy nie pamiętam będzie cudne. druga propozycja natur i nie wiem która LF z lewej czy u góry? a może o girasola sierrę chodzi, tego przylegającego do indio po lewej? oczywiście zdjęcia dodam. możemy też przejśc na pw w sprawie szczegółów czy masz juz jakąś wizję np.