Aniu, pokażę, niech no jakiś model wróci
wiem o czym jeszcze zapomniałam - opaski z nr tel. nigdy z takich nie korzystaliśmy, ale pomysł bardzo mi się podoba. pokombinuję coś chustowego.
Aniu, pokażę, niech no jakiś model wróci
wiem o czym jeszcze zapomniałam - opaski z nr tel. nigdy z takich nie korzystaliśmy, ale pomysł bardzo mi się podoba. pokombinuję coś chustowego.
Z nosidlowym brakiem czasu rozumiem...
To chetnie zobaczę te na zamówienieplatonicznie się pozachwycam
A tymczasem na krawaty tez czekam
Nad paskami myślę, choć te gotiwe to nie do końca moje typy chustowe![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Zrobiła byś mi 1 z zamkiem? Tak, aby kartki nie niszczyły się?![]()
Moje wege dzieciaki to Mati (wiosna 2013), Hugo (wiosna 2015) Benio (jesień 2020)
Nasz blog o rodzicielstwie pełnym Boga www.niezwyklapodroz.pl
abi, to pomyśl z czego byś chciała smyczmnie jest obojętne z której chusty.
Sandra, jasne. wybierz sobie skrawki na okładkę
goszkaaaaa, timbuktu nie mam, ale powrzucałam do wątku zdjęcia skrawków chust. zobacz czy cos innego by Ci spasowało. i z czego te niezgubki i smycz?![]()
ach przepiękne te rzeczy i jakie pomysłowe.
ja na pewno chcę niezgubkę i krawat (a jak by się dało żeby były 3 takie same ale w rożnych rozmiarach to bym chciała 3 - dla każdego). i jeszcze nad smyczą do aparatu myślę.
są cudowne ale...ja ostatnio za bardzo rozrzutna jestem :/
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
tez zagladam i wzdycham takie to piękne wszystko. Szkoda, ze nasza extra kasa poszła w aptekę...
Twoje nosidła to dzieła ale rozumiem, ze czasu pochłaniają i cierpliwosci... a zanim zobaczysz efekt to projekt, wykrój i misterne szycie... ehh.
chcę się zapisać na: 3 branzoletki niezgubki, jedną smycz, jedną śniadaniówkę i jedną torbę na zamówienie - taką torbę typu zakupową ale z chusty szytą, wymyślisz coś?
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
zulam, dostajesz ode mnie do spróbowania:
genia, trochę to trwało, ale dla Ciebie też mam. moje dziecko wyraziło całym soba zazdro o jodełkęon dostał zwykły w groszki
![]()
moje dotarło i na żywo wszystko ładniejsze![]()
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
o Kasia! dzięki wielkie, żnaczy to, że kiepskie zdjęcia robięale chyba lepiej w tą stronę
bardzo dziękuję, że napisałaś :*
A fartuszek/śliniak w jakiej cenie? Ten ze zdjęcia jest do wzięcia? Czy ewentualnie inne pule też masz?
Mamo_pieciu, bo jak ja przeczytałam o krawatach, to mi się wyświetliła w głowie wizja wwszystkich synów na święta w takich samych krawatachNajlepiej jeszcze z tatą
![]()
Mama czterech synów. 2011, 2013, 2015, 2017.
Kresko, a jakie są Twoje?:*
uzanna, ten konkretnie jest nasz, chociaż PUL z konikami jeszcze został na jedną sztukę. inne wzory poniżej:
cena fartuszków 35 zł.
Nympha, to jest do zrobienia![]()
A zare ellevila masz jakas? Najlepiej granatowa?
Albo cos innego granatowego, ale nie jednolitego, ew szare, bordowe? Tak dokladnie to nie wiem
Fartuszki śliniaki cudne!
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Łaaaaa.... Śliczny fartuszko-śliniak
Chciałabym taki zamówić wzór w kotki
ten pul po prawej łudząco podobny do nowych pieluszek Nappime![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018