Kochana,czy dostałaś moja wiadomość?
Kochana,czy dostałaś moja wiadomość?
oczywiście i po drodze zapomniałam odpisać, przepraszam <3 juz nadrabiam.
Kasia, super jest!
Zobaczcie, jaka fajna torebka wyszła ze starej, smutnej, sfilcowanej katji
Chciałam nerkę, ale Kasia mówi, że torebka wygodniejsza. Miała racjęMoże być przypinana do nosidła, ale znacznie częściej noszę ją na pasku. Śliczna jest. Pakowna w sam raz - na klucze (na karabińczyku), czytnik, pieluchę, wodę, telefon i coś tam jeszcze zawsze upchnę.
Dziewczyny moje starsze dostały nerki i zabierają je na wszystkie wyjścia po szkole.
Kasia, dzięki
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez ane ; 16-04-2018 o 12:13
2007, 2009, 2016
A przy okazji uszyłabyś mi jeszcze jedną smyczkę? I śniadaniówkę?
Jakie masz chusty na smyczki?
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Kasiu, tak przyszłościowo zapytam: ile chusty potrzebne jest na nosidło? zwykłe, nie toddlerowe.
a ile na taką torebkę jak ane?
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Aniu, na nosidło 2-2,20 m, w zależności jaki wzór i szerokość chusty, a torebkę sprawdzę. gdzieś miałam zapisane![]()
Zdjęcia z pierwszego posta tylko mi się nie wyświetlają czy zniknęły? Jakie skrawki chustowe masz na stanie?A te nerki z katji to jakich wymiarów mniej więcej i jaka cena?
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
Ja nie usuwalam, ale sprawdzę dopiero jak wrócę do domu. Skrawki są na drugiej stronie, a nerki były szyte z chusty przysłanej przez anepostaram się napisać pw po weekendzie. Jak się nie odezwę pierwsza, to dobijaj się, proszę, bo teraz nie mam warunków
![]()
To ja chcę torebkę, zamiast nerki. Mam dwie, to na razie starczy
Tylko problem z kolorem, nie wiem na jaką się zdecydować. A ile mniej więcej trzeba czekać? Przejrzę jeszcze raz później skrawki. A masz jeszcze jakieś oprócz tych na drugiej stronie?
ed.
A, i na pierwszej stronie nadal zdjęć niektórych nie widać.
Ostatnio edytowane przez eM. ; 19-05-2018 o 10:30
właśnie edytowałam i jeszcze raz wrzucałam zdjęcia.
mam dwie albo trzy gotowe torebki, gdyby Ci spasowały, to byłoby od ręki. a jeśli na zamówienie - w poniedziałek szyję dla geni. jak dołaczysz do zamówienia, też będzie w miarę szybko, ponieważ wolę jednocześnie szyć te same rzeczy![]()
przepraszam za marne zdjęcie krzesełkowe, ale dziś to wszystko na co mnie stać
![]()
Ta niebiesko szara mnie zaciekawiła. Jakby Ci się udało zrobić lepsze zdjęcia to będę wdzięczna![]()
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
to są koła zębate natibaby. niestety lustrzanka jest padnięta, ale spróbuję pogrzebać po fb czy tam nie było lepszych.
mam tylko nosidłowe zdjęcia, ale dość dobrze oddają kolory.
to jeszcze się pochwalę nowym uszytkiem dla Paprotki. mam nadzieję, że będzie z niego zadowolona i w realu będzie się podobał a także sprawdzi się w torebceorganizer, dł. ok. 70 cm. a to czarne, to etui na klucze i drobniaki dla męża Paprotki.
![]()
Już u mnie!
Prze-pięk-ne!! Ach! Jeszcze nie używałam, ale urzeka urodą i perfekcją wykonaniaNie spodziewałam się wielkości, jak potestuję, chętnie zamówię drugi do mniejszej torebki
Mąż też zadowolony, miał niespodziankę
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Wezmę te koła zębateI chciałabym jeszcze smycz z jodełki jak jest możliwość? Czy szyjesz może breloki do kluczy?
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em