Na właścicielce zdecydowanie nabrała uroku. Pasuje Ane do Ciebie
Sent from my SM-A307FN using Tapatalk
Na właścicielce zdecydowanie nabrała uroku. Pasuje Ane do Ciebie
Sent from my SM-A307FN using Tapatalk
Ane, świetnie w niej wyglądasz![]()
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
Ane w tej spódnicy to szał!
Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
Dziś okładka dla Marysi na Pismo Św. Z kieszonką na notatki i miejscem na długopis.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Piękny jest. Bardzo, bardzo dziękuję
Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka
Długo się zbierałam do uszycia bluzy Jasiowi. Albo czasu nie miałam, albo wzór młodemu nie pasował. Wypracowaliśmy kompromis i wtedy wpadły mi w oko gitary. Cudo, idealnie dla gitarzysty. Niespodzianka się udała, bo spodziewał się czegoś zupełnie innegoWczoraj uchwycilam go telefonem. Nosi
Rewelacja!!! Jak byś szyła takie na sprzedaż to staję w kolejce!!
synek duży XI.2010 i synek mały V.2014
Zestawy czapka i komin
Nowe PULe na woreczki/fartuszki #280
Podgrzybek, dzięki wielkie. Mogę szyć na sprzedaż mam moce i maszynyChociaż cały czas czaję się i uczę na sobie i dzieciach.
Dziś trafiliśmy z moim Jaśkiem w piękne słońce i zrobiłam kilka zaległych rzeczy. Torebka i etui na iPada. Wydrukowałam obrazek, który dostaliśmy jako gratis do projektów nosidlowych. Dogadalam z autorką prawo własności, a jestem tym pejzażykiem naprawdę oczarowana![]()
Etui moje, szyte na wymiar. W środku gruba dresowka, ale może być tez pianka czy cokolwiek innego mięciutkiego. Torebka średniej wielkości, listonoszka na długim, regulowanym pasku, zapinana na zamek. Plecki milusie, welurowe, szmaragdowe. Wewnątrz podszewka w grochy, kieszeń trójdzielna, długa smycz i polkólko do zaczepienia innego breloka. Wielkość jest akurat taka, ze mieści A4. Może nie segregator, ale teczka wejdzie. Jest trochę usztywniona. Polecam serdecznie
Zdjęcia bluzy damskiej będą… jak sunuś prześle![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 07-11-2021 o 17:48
Kasiu, marzy mi się workoplecak z Małym Księciem- byłaby taka opcja? Mogłabyś coś takiego uszyć?
['] 07.2008
Dotka 06.2010
Agutka 07.2013
Katka 08.2017
Anniu, tak. Będzie. Czekam właśnie na kuriera z wydrukami w dużym formacie![]()
Zestawy czapka i komin
Torebka z pejzażem powędrowała nad morzeAle nic straconego jest druga z kolejnej partii wydruków. Trochę większa: 40x33 cm, pasek regulowany ok. 130 cm, plecki w kolorze bordowym z eko-zamszu.
![]()
Piękna! Obie cudne
Przeczytałam o workoplecaku i już kusiA po naprawie przez Ciebie mojego już wiem, że na pewno będzie super. Ach, może się zgłoszę w przyszłym roku
![]()
Ostatnio edytowane przez eM. ; 29-11-2021 o 23:35
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
Bardzo mi s podoba ten wzór, a workoplecak brzmi baaardzo ciekawie.
Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1
Kasiu , a pokazesz co ma w srodku?
2005,2008,2011,2018
net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam
Zestawy czapka i komin
Pokażę jak dojadę do pracowni, ale już teraz mogę napisac, ze ma róż gładki i kieszonki w kropki, smyczkę z karabińczykiem i pólkolkiem.
Obiecałam mezowi, ze wrzucimy najpierw do sklepu, ale pokażę Wam
Mam dwa portfele chustowe. Fioletowe gekony i turkusowe. Pierwszy z jednego kawałka, drugi łączony. Wewnątrz dużo przegródek. Na bilon kieszeń na zamek.
Wymiary złożonego 19,5x10 cm.
![]()
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 30-11-2021 o 10:05
z pytaniem przychodzę, czy masz materiał z Pokemonami??? szukam czegokolwiek, bo u nas szał![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Mam kawałek po szyciu czapek 43x50 cm, dresówka. A co potrzebujesz?