Myślę o tej torebce intensywnie. Jeśli w październiku bardziej albo w drugiej połowie września, to chętnie. Czy wzory tkanin ustalamy potem jakoś?
Myślę o tej torebce intensywnie. Jeśli w październiku bardziej albo w drugiej połowie września, to chętnie. Czy wzory tkanin ustalamy potem jakoś?
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
Na spokojnie w takim razie. Ten tydzień mam strrraszny do samego piątku, a muszę wysłać zlecenie, z którym poszło mi pod górkę.
Żeby nie było, ze post pod postem - cd dla zulamka, pandy z różową podszewką.
![]()
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 01-09-2021 o 20:00
Może jeszcze czyjaś córka potrzebuje podobnego kompletu? Dziś doszylam rzepy do chustki i jest gotowy23,5 szer., 21 cm dl. Cena 50 zł.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 24-09-2021 o 14:15
Pomiędzy kolejnymi zamówieniami na Lupiki do wrocławskiego przedszkola, uszyłam duży portfel dla ane, z gekonem na okładce
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Dziękiduzy, prawie 20 cm x 10 cm po złożeniu. Jak znam życie, miałabym go w całości zapchanego, dlatego ograniczam się do okrąglaka, żeby było lekko
Ale jak ktoś lubi porządek, to w nim się da. I jeszcze jeden plus - szyję go po małej modyfikacji z wykupionego wykroju, wiec jest powtarzalny
![]()
Zachwycona jestem tym portfelem, wiecie?
Jest duży, więc nie gubi mi się w torbie. Mieści mi się tam wszystko, co chciałam; ma dwie duże kieszenie: na banknoty i na kwity, przegródki na karty i kieszonka na suwak na monety. No i śliczny jest, z gekonem
No i do tego jakoś tak pasuje do rękizdarzyło mi się zresztą wychodzić tylko z portfelem i telefonem w ręku, pasujący ten zestaw był
![]()
2007, 2009, 2016
Piękny jest! Cieszę się niemożliwie!
2007, 2009, 2016
Mam jednego gotowca - torebkę podobną do Kreskowej córki, ale nie taką samą. Cena 110 zł. Mała, pakowna, z kieszonką wewnątrz, zapinana na zamek oraz na magnes. Pasek długi do regulacji, do 130 cm na pewno.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Ale ładne kolory!
2007, 2009, 2016
To może ja ją wezmę? Nie będę miała dylematu z wyborem koloru/tkaninybardzo mi się podoba
![]()
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
O guziczku, dotarłaś do gotowcanie ma problemu. Czy chcesz do niej szlufkę do zakładania na pas biodrowy?
Dziewczyny, dostałam od męża linka do opinii na fp DD, ale nie do końca wiem jak to działa i czy działa. Będę wdzięczna jeśli te z Was, które mają moje uszytki, skrobną kilka słów
https://www.facebook.com/DouxDouxKW/reviews
@mama_na_szóstkę tak, poproszę ze szlufką. I o podliczenie.
U mnie link się nie otworzył, ale na pewno coś napiszę. Przez Wasz profil znajdę.
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
Kasiu, a z tych większych toreb - co była Makowa Panienka lub zimorodek coś masz gotowego?
Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka