Woow, Kasiu, ale wspaniała przestrzeń! Wygląda bardzo profesjonalnie. Gratuluję!
I Pneumatofora przywedrowala z domowej pracowni)
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Woow, Kasiu, ale wspaniała przestrzeń! Wygląda bardzo profesjonalnie. Gratuluję!
I Pneumatofora przywedrowala z domowej pracowni)
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
ale fajne te torby,a pracownia to juz w ogole cud miod malina, az sie rwa same rece do pracy na taki widok
2005,2008,2011,2018
net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam
Torba z Małym Księciem![]()
['] 07.2008
Dotka 06.2010
Agutka 07.2013
Katka 08.2017
Ja chcę taką torbę!!!
Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
Torby mają wszystkie te samą wielkość? Na zdjęciu z wieszakami Mały książę wygląda na najmniejszą, ale może to kwestia perspektywy?
Pokażesz też tę trzecią? W brązowych kolorach?
I jak one są wycenione?
Ja mam pasek do aparatu od ciebie. Uwielbiam go!
Fistaszek jest z nami od lutego 2011
Nawrzucałam garść zdjęć, a teraz spróbuję odpowiedzieć na Wasze pytania![]()
Bardzo Wam dziękuję, ze mogę z Wami dzielić moją radochę ❤️
Marjen, ktorą z trzech?
Kreseczko, tak, Mały Książę jest o 2 cm węższy, chociaż nie wiem jak to się stało. Umówmy się, ze zmieściłam się w marginesie błędu
Nie wiem jak Wy widzicie zdjęcia, ale ja mam albo słaby internet, albo tapa zmienił jakość :/
Paski foto poza różyczkami oschy 45 zł/szt. Różyczki 55 zł.
Torebki mają kieszeń na zewnątrz od str plecków, dwie kieszenie wewnątrz, smycz z karabińczykiem oraz półkółko do zaczepienia innego breloka. Mały Książę jest w turkusie, Makowa panienka ma bordowy sztruks na pleckach i czerwoną podszewkę w białe grochy, Zimorodek z kawą z mlekiem i podszewka również w groszki. Cena 129 zł. Mały książę 41 cm na szerokość, pozostałe 43 cm, 45 na wysokość, rączki 64 cm.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 28-05-2021 o 10:19
Kasiu, pracownia cudowna! Zazdraszczam pozytywnie. Ja mam malutko miejsca, ale w nowym domu* na pewno będę mieć swoje królestwo! To masz w domu czy poza nim, tak w ogóle?
*wciąż odległy, ale coraz bliższy
Torby cudownenie doczytałam - na czym drukowane materiały? Gdzie drukowałaś, tak z ciekawości? Napiszesz mi na messengerze?
![]()
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Ale uczta dla moich oczui pracownia i torebki. Ja się zakochałam w tej dziewczynce na hustawce
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
Jak wolna to bym chciała makową panienkę![]()
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
Torebki cudne! Zakochałam się.
Wysłane z mojego Redmi 6 Pro przy użyciu Tapatalka
mama Młodego, Młodej i Młodszego|`15,`17,19.
PS codziennie dziękuję Bogu za to forum <3.
Zimorodek przepiękny
Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka
Junior 2011
Oleksander2016
Zośka 2021
Bardzo dziękuję ❤️ Przyznam szczerze, ze z drżeniem serca wystawiam te wzory, bo choć ja jestem bardzo zadowolona z kreski mojej rysowniczki, to niekoniecznie musi się spodobać innym. Wasze słowa wlewają nadzieję, ze pomysł może wypalić.![]()
no według mnie są piękne, najchętniej wzięłabym wszytskie.
acha, amły książę staje się czasem wzorem już oklepanym... nawet w sieciówkach się ppojawia jak mnie uśiwadomiono przed chwią. pomyśłałabyś o czymś jeszcze? tajemniczy ogród? pożyczalscy?Alicja w krainie czarów?
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
Dzisiaj na szybko szyłam prezent dla bratanicy znajomych. Dla własnych dzieci jeszcze nic nie mam… Uszka i kokarda 3D
![]()