Ja jako mod i admin częściowo władny staram się odpowiadać i robić co prosicie szybko. Na co dzień nie trzeba mieć super informatyczne zaawansowanej wiedzy do prowadzenia (edit bieżącego administrowania) forum. Większość rzeczy można robić z poziomu telefonu nawet. Problemem jest czas jaki się ma do dyspozycji, np na dzwonienie do firmy i pytanie czemu dziś muli.
Chyba: czemu codziennie muli. Będę sie powtarzać, pisałam już o tym co najmniej 30 razy, moim zdaniem jedyny msensownym rozwiazaniem jest zmiana hostingodawcy. Jest tyle firm, ze można w nich przebeirać, nie musimy być uwiązani do ludzi, którzy mają złe opinie w internecie, próbowali nas naciągnąć na wyższe opłaty, z tego, co zrozumiałam, oferowane warunki są tylko na papierze, bo faktycznie mamy gorsze (z tego, co pisał tragik), a forum muli jak nie wiem. Mamy kapitalizm, jak ktoś nie spełnia warunków, a nie robi tego za darmo ,tylko za niemałe pieniądze, to powinien zostać zmieniony i tyle.
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie
Paprotko, kto i kiedy napisał, że gosia ma nas gdzieś??
Że nie ma CZASU na forum i komputer. I to chodzi, o pomoc kogoś kto MA ten czas. Serio jest to jakieś obraźliwe i przykre...?
Ok, bez sensu się angażuję widocznie, bo zależy mi na działającym forum i dialogu.. Ach, zresztą, już nie chce mi się powtarzać..
Skoro uważasz, ze wszystko gra i świetnie działa, i jest współpraca, no to super.
Ale naprawdę, nie wszyscy to tak samo widzą....
Ja też nie napisałam, że Gosia ma nas gdzieś. Napisałam też wyraźnie, że nie piszę ad personam. Piszę po prostu po raz enty, że zarówno forum technicznie, jak i komunikacja z adminem nie działa tak, jak powinna. I też jak Soul zaczynam mieć wrażenie, że pisze sobie a muzom.