Pokaż wyniki od 1 do 20 z 225

Wątek: Szybkosc forum/problemy techniczne

Mieszany widok

Chustodinozaur Awatar Anyczka

Domyślnie

Soul, pełna zgoda. Ja mam dużo zapału, ale też mi się chwilami przestaje chcieć.

Sakahet, nie odbierz tego jako jakiegoś osobistego ataku.My wszystkie chcemy dobrze. Chcemy, żeby forum działało sprawniej,pod każdym względem. Dlatego, bardzo proszę, odnieś się jakoś do tego, co piszemy.

Ja w duchu nieformalnego uspołecznienia byłabym za tym, żeby utworzyć radę 3-4 adminek, może nawet 5, o równorzędnych uprawnieniach, dostępie do danych itp. Na razie co prawda jedna z nich będzie musiała użyczać konta do operacji finansowych,ale całą resztę bym 'skolektywizowała'.

Chustopróchno Awatar Soul
    Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

Anyczko, ja tu w poprzednich postach żadnego ataku nie widzę, a raczej ludzką chęć odciążenia gosi z czegoś, co nie do końca jej wychodzi i sprawia przez nasze nagabywanie sporo kłopotu i zajmuje jej czas.. Pisała wcześniej kilka razy, że zdrowie ciągle dokucza, plecy, że dzieci sporo chorują, że nie ma czasu na komputer i forum..
    Reszty tylko mogę się domyślać, bo na wiele pytań nie padła żadna odpowiedź, na naszą chęć pomocy.. :/
    Mikołaj 2007, Ignaś 2010, Jasiulek 2015, Mieszko 2018

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Dzisiaj tragicznie. Od rana co chwilę mam problemy przy ładowaniu nowych stron.