Jestem w pierwszej kolejności za tym, żeby zmienić admina na forumkę, która częściej bywa na forum, która po prostu tu jest i to czuć. Na którą można liczyć z w miarę szybką odpowiedzią na PW, itd. Z którą jest kontakt.

Jakiekolwiek decyzje, problemy, dyskusje - żeby to znów nie zamierało w martwym punkcie, że "ktoś coś zrobi, pomyśli" - mija tydzień, drugi, kolejny i... nic. Ani odpowiedzi, żadnych info..

Myślę, że może być mało realne, jeśli do tej pory w dość żywej dyskusji o losach forum nie wyłoniła się forumka ogarniająca tematy informatyczne, to chyba takiej wśród nas nie ma po prostu. Dla mnie priorytetem by było jakieś głosowanie i kilka propozycji na nową adminkę, żeby to nie był admin-duch, który niby jest, ale pojawia się i znika i ten "dialog" jest wyciągany w bólach na siłę... To podcina skrzydła i mam wrażenie, że kilka z nas się zniechęciło też, bo ileż można się dobijać i pytać, i czekać..
Szkoda tego fajnego miejsca, żeby je zaprzepaścić!

Wtedy, myślę, jako drugi krok znalezienie kogoś do pomocy informatycznej za wynagrodzeniem - i jakoś to będzie hulać